想大家支持下吳慷仁呢個演員

230 回覆
1867 Like 28 Dislike
真心起雞皮
我們與惡真係精彩
睇咗dodo姐個訪問之後有少少鍾意咗佢
演戲好之餘
每睇一個訪問就愈喜歡佢

12月嗰時佢喺台灣做緊富都青年謝票
咁啱喺台灣於是入場再睇
當日我表示自己係香港人 佢都同我講廣東話
超親民
一把青又係經典 我覺得每個演員都好睇!
勁中意佢
好戲 靚仔
睇佢訪問 佢諗嘢同思路都有文有路
好斯文有禮嘅人
仲好肯廣東話
好撚過你講嘢成個弱智啦
吳慷仁真心癲,正話睇左但願人長久,好好戲,扮老人家好神似
佢真係比梁朝偉更值得拎最佳男主角
吳慷仁真心癲,正話睇左但願人長久,好好戲,扮老人家好神似
佢真係比梁朝偉更值得拎最佳男主角

自膠,原來吳慷仁原來係提名男配角
模仿犯好流下咋wor
痴線啦佢台灣好紅
成日覺得佢好撚似f1個 George Russell
睇下一站幸福開始鍾意佢
好好戲
戀愛沙塵暴 花是愛 麻醉風暴 一把青 與惡 滾石愛情 出境事務所……睇過佢呢啲戲 係認真到癲嘅演員
以前好鍾意佢 不過follow得耐咗開始無感
Facebook成日好長篇文 好囉嗦長氣
覺得佢真人應該都幾麻煩下
劈腿同而家個女朋友一齊
睇佢由金馬到do姐訪問 應該都唔會結婚
非常欣賞佢
演技好 謙虛 敬業
仲要靚仔
係近年我最鍾意嘅男演員
佢做華燈初上已經覺得佢好撚癲
今日睇完但願人長久,咁啱viu又做濁水。比較之下,吳慷仁40幾歲做一個60幾歲嘅道友,外表竟然比吳鎮宇做返自己年紀嘅道友更似。吳鎮宇雖然表情都做得好好,不過皮膚都仲係好靚好乾淨。相反吳慷仁又黑又黃又瘦,加上佢嘅演技,真係好似阿伯。
勁中意佢
佢真係做得好出色
佢做一把青個陣開始覺得佢做戲幾好
之後每套佢嘅劇同戲都追
都15年啦大佬
係一個bb長大到入青春期既年紀啦

Btw, 唔知當年既小小彬依家點
我都係 咁多年都係度loop緊 再痛也沒關係
係好好戲 亦都令觀眾好入戲

台灣唯一批評佢就係現實派 因為現實唔會有人好似佢咁多微動作同技巧, 同時傳遞感情訊息
係套劇最後流姐
但佢好戲喎
唔係連登今次有人po 我都唔知

第一次睇佢演戲係一套幾無聊偶像劇
叫金大花華麗冒險
估唔到而家去到電影
佢好似仲要無跟公司? 無經理人
自己接job 傾劇本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞