YouTube再嚴打Ad Blocker! 官方公告:連手機阻擋廣告App都唔放過

52 回覆
7 Like 59 Dislike
不過近排跪咗唔用revanced
發現而家youtube本身都少咗好多廣告
仆你個街
在商言商, youtube 平台屬免費平台, 收入來源自廣告, 作為不付費既觀眾, 睇下廣告何妨?
大部份廣告 5秒有得撳走, 而且, 廣告唔係出得好密, 大約30分鐘片派4 個廣告, 比起免費電視, 唔算好擾人.
仲用緊fadblock
佢用個理由荒謬囉,講到為創作者點點點
郁少少就黃標人,冇設定賣廣告既片都加廣告入去自己賺
錢就唔分比個創作者,大撚把呢D CASE喇
台灣個邊好多都怨聲載道
Premium 用家
唯一想佢改係唔好再亂黃標人
越嚟越少高質片睇
有廣告嘅youtube會睇到好忟憎
YouTube revance連啲youtuber自己喺條片入面賣廣告都可以飛,仲要勁準,唔知點做到
我相信道高一尺魔高一丈
RAID : Shadow Legends
打埋vpn先算啦
無用APP 睇youtube好耐
用緊opera 睇 無廣告 無課金
最好唔好用opera啦 有backdoor
Surfshark, Nord, Express VPN
仲有World of Tanks同 Warthunder
用翻winamp囉
放心 實搞
呢間冚家鏟公司尿性
研發垃圾 瀨共唔掂 專劏用家
再唔係用下載軟件條條片下載
啲youtuber 全部都討好演算法嘅 演算法本身又係出自於大眾喜好
睇youtube 嘅人睇食屙玩屌瞓多 定係有深度有知識學到嘢嘅內容多 已經唔使多講
啲擺上去嘅片一定會一年垃圾過一年
尿性都講埋出黎 你好意思話人瀨共
你有張良計,我有過牆梯
個browser點都喺client度開,要block番有幾難

建議玩植入式廣告
將廣告植人條片,唔俾for/backward
最影響創作者收入就係google本身

真心咩?!
咁用咩好?
咁癲
加快播放速度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞