張致痕冇錢交電費,點解唔開OnlyFans賺錢?

88 回覆
79 Like 3 Dislike
其實唔洗真係露哂
尺度大少少都大把人買啦
香港本土av
雯雯正在打掃房間,Steven 剛好房門行過,見到雯雯趴係床上面整理床單,渾圓有肉嘅patpat此刻向住房門,小褲褲隔住條小睡褲若隱若現,Steven吞一下口水,舌頭輕輕一舔下唇,然後立即撲向雯雯身後……
Steven 一手將雯雯條短褲連小褲褲一同除下,然後伸個頭過去雯雯個pat pat大力一索!雯雯俾Steven呢個突如其來嘅舉動嚇親,大叫:「人哋執緊房㗎,機衫洗好又唔幫手晾!」雯雯一路講一路想掙脫逃走,Steven即刻捉住雯雯雙臂然後話:見你咁乖幫手做家務而家比獎勵你呀!講完呢一句後, Steven對住雯雯個鮑鮑輕輕一舔,雯雯彷彿觸電一般輕輕嬌喘一聲,然後回神過來鬧Steven:「你唔返工都算,成日留喺屋企又唔幫手做家務,淨係識得搞我!」Steven冇理會到繼續舔,舌頭不係雯雯鮑鮑遊走,雯雯嘅鮑汁源源不絕咁流出,可見Steven舌功非常厲害,雯雯已經快要招架不住,身體開始逐漸放軟,繼續做家務還是做愛?雯雯開始搖擺不定。雯雯用最後一絲嘅意志力:「停呀喂!嗯……唔係啊…停啊……啊……」雯雯突然成身一顫,迎來第一波嘅高潮,整個人癱軟下來,原來Steven 輕輕一咬陰核,正正係呢一咬將雯雯最後一道防線攻破!
Steven 一邊將趴喺床上顫顫嘅雯雯返轉一邊講:「啲網民成日鬧我廢人無所事事,剩係鍾意做愛!」然後再除埋自己條褲,雙手擘開雯雯對腳,再用條巨龍係雯雯嘅鮑鮑口不斷磨:「根本最鍾意,最享受做愛嘅人係你!」雯雯不置可否,擰歪面唔想理Steven:「走開啊,唔想見到你……啊……」Steven 輕輕一推,成條巨龍已經入咗雯雯濕滑嘅陰道。雯雯立雙手暗住自己個口,唔想係個衰佬認輸,但Steven 有節奏地一出一入,再用手去刺激粒陰核,雯雯嘅身體已經唔聽話,配合Steven 嘅動作扭動,Steven見狀再次扯高雯雯件衫,一雙美乳係Steven 面前頓時表露無遺,Steven 一手揸落去係咁搓,下面就繼續係咁插,雯雯此刻已經徹底失守,擰返正面望返Steven:「又唔戴套插入…黎……嗯…..一陣間…射係出面呀!啊……」Steven 聽完,即刻捉住雯雯雙手:「獎勵緊你呀,緊係要射曬入去先最舒服啦!」講完一咀落去,兩人嘅舌頭互相交纏……房間內充滿啪啪啪嘅聲響,雯雯嘅呻吟聲,住係樓下準備應考嘅DSE學生已經無辦法再專心溫書,對住個窗口大聲嗌:「快撚啲做完佢,我聽日仲要考試㗎!」Steven 聽到:「一於咁話啦!」立即將雯雯雙腿枱上嚟自己個膊頭,務求頂到最入,雯雯已經冇數到自己高潮左幾多次,但突如其來嘅呢一下再將雯雯推向高峰,突然!陰道感受到巨龍嘅抽搐,原來Steven又射喺入邊……
隔咗一陣,Steven掹返條巨龍出嚟,然後撻落張床到拎起個電話玩,佢留意到電話顯示嘅時間:「夠鐘落去接放細路學啦!」雯雯:「你…你落去接啊!」此刻雯雯都尚未回氣。
Steven:「好攰啊唔想郁呀!」
雯雯:「除咗做愛同瞓覺就咩都唔做,啲細路你都有份㗎!」
Steven:「你再唔換衫出去就趕唔切㗎啦。」
雯雯見住Steven繼續好無賴咁樣攤係張床上,再望一望個鐘,心諗再唔出門就唔得,立刻隨手換返條出街長裙,拎齊啲嘢出門前對住Steven 講:「身起煮定個麵,大人又唔食細路都要食㗎!」路途上雯雯先醒起唔記得換底褲,一路行Steven剛才射入去嘅龍汁不斷咁流出嚟,成條底褲已經濕晒,呢刻雯雯淨係想接完個仔放學盡快返屋企,至於Steven繼續攤係張床上面,咁細路餐飯呢?梗係雯雯返到嚟即刻入廚房煮比班細路食。突然,雯雯喺廚房聽到一把細路聲大叫:「爸爸好醜怪呀!下面冇着褲啊!」
想睇雯雯
其實可以
應該好多人睇
未睇過呢篇
來來去去都係嗰兩篇,係時候要啲新鮮嘢
「快撚啲做完佢,我聽日仲要考試㗎!」
Steven 聽到:「一於咁話啦!」

好9
俾人含都得
結紮也好 不會懷孕
佢地全家都可以影
公道講 佢地個大仔個樣真係唔錯絕對可以做童星
係都雯雯啦,係既話我即刻join premium 會員!
嗰個dse考生不如一齊嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞