張致痕冇錢交電費,點解唔開OnlyFans賺錢?

88 回覆
79 Like 3 Dislike
2024年仲會有靚仔要做窮人?
佢後生係靚仔,
而家減番肥,做番GYM,其實都型
而家又老又肥搵鬼睇 佢以前啲相版權係英皇下嘛?
其實佢肯幫d基佬含下撚點都搵到錢
佢會減到肥先定有穩定工作先? 邊樣對佢嚟講有可能啲
咁Steven應該有market 男嘅性工作者唔多
條廢柴肯定扑野個陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅哂
當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊個陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin!
老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴廢事比佢知有幾爽
然後steven粒聲都唔出就射左,頂盡子宮口狂噴,廢事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面
雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射左,一手推開steven
Steven抆反條j出黎,右手一fing,fing d餘精滴哂落老婆個充滿橙皮紋既肚腩度
雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用」

然後steven又撻反落床㩒電話,「肚餓呀」
雯雯:「食屎啦你去」
然後又著翻套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣
一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫西feel緊d餘震
然後班細路開鎖匙入翻屋準備開飯,拎d公屋鐵碟出黎
佢肯番工會易過減肥啦
好靚仔
淨靠樣,近鏡影佢奶閪、俾人顏射、洗面奶都正

滿足下兒時幻想
佢返工都懶
邊有恆心日日做gym
扑野都幾大運動量,建議佢日扑夜扑
其他無問題 但邊度有奶俾佢洗面?
佢兩公婆拍咸片擺上 only fans 都唔知有無觀眾
佢肯拍肚餓呀嘅話我做第一個觀眾
佢性上癮㗎嘛,做返相關行業咪得囉,又有錢又滿足到自身需要
設計圖片
Kenny初出道嗰陣真係勁靚仔
張致恒→將J含
咁閪懶會做gym?
開啲扑嘢直播
24小時不停扑,駁住心肺監察儀確保心跳夠快
應該減到肥,順手搵錢
其實佢兩公婆出黎拍,個知名度咁高,可能真係吸引到人黎買
第一幅圖好有hehe味
唔知會唔會cover到成本遮 畢竟佢出個post就有錢收

我唔會買
有咩睇?
肚腩?
整個內窺鏡onlyfans

一陣發達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞