[The Boys in Blue will never give in] 曼城勝利球迷討論區 518

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
個個位睇球員信心 廢龍都要射肯定無人舉手
廢龍又射得幾靚
其實最尾果球佢捉晒路,但魯迪加中內柱入
華碩射嗰球 魯迪加喺後面提水叫龍撲左面
對面太熟佢啦
球隊其中一個弱點就係射十二碼
純粹講左幾年拖到而家先出現番個問題
今次係歐聯第一次互射十二碼 輸都係正常
十二碼成隊計埋後備唔知有無8個人係穩射到左右網仔
對面皇馬出得黎射都攞到好盡
下一樣野要進步可能就係要練班中堅射12碼
咁多年都係一有壓力就收皮
前幾年就講笑話哥狗剩番互射12碼出局未試過
琴晚試埋
真係咩柒野都試曬
多仔歐聯上身咁 可能真係得
但係講完自己都唔會信
琴晚剩番嘅人
斷估本身rodri第2個射
但bwa自己話想射(哥狗講)
無人讓比佢結果最後係rodri讓左比佢
大家唔記得蝗個二號龍
施華宴客罪魁禍首 1個曼城球迷變公敵

曼城喺歐聯8強互射12碼出局,宴客嘅貝拿度施華慘成罪人,不過唔少人認為真正罪魁禍首,其實係一名「玩嘢」嘅曼城球迷,佢因為霸住個波唔肯交還,令貝拿度施華操刀前呆等40秒,影響佢射門質素,而該「玩嘢球迷」就成為全球曼城粉絲聲討目標。

曼城喺第1輪12碼本來領先,莫迪歷射失後輪到貝拿度施華操刀,莫迪歷返中圈前一腳將個波抽上看台,不過一位着住曼城波衫嘅球迷,唔知點解一直唔肯交返個波出嚟,貝拿度施華等待期間攤大雙手表現唔耐煩,球證亦曾要求拎第2個波出嚟,擾攘咗近40秒先拎返個波嚟射,結果貝拿度施華射中間被盧連接實。

以貝拿度施華嘅技術,呢球12碼處理明顯水準之下,為英國電視台評述嘅尼史葛表示:「呢件事會令施華分心同失去節奏,你平時會練12碼嘅規律、技術同助跑,但個波去咗看台真係冇得準備。」里奧費迪南亦附和:「40秒聽落唔係好耐,但身處嗰個環境其實係好長時間,你會諗要唔要改變射法?改變角度?最後佢射出一個冇力嘅波。」

賽後網上大批曼城球迷聲討該名「玩嘢球迷」,直指佢係曼城歐聯出局嘅罪魁禍首。
上年決賽其實都踢得好緊,好彩最後頂得住
佢係唔係城迷都唔知啦

玩膠文定點
明明係五冠王
一踢盃賽就阿仙奴咁
全部腳震震
卧底嚟?
同埋冇後備波咩,等條毛咩
東網睇到
我認得呢條友,佢係曼城門水塘
事實係會影響到
不過bwa自己柒佔多數啦
公道講

輸里昂熱狗呢啲我燥好撚多

呢兩隊明顯低1-2班

輸俾蝗都算合理嘅
[輕鬆!]皇家馬德里球迷吹水區(388)
https://lih.kg/CezODGX
#222 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢條友公海已經jer到勁行

我地邊到有人話鍠廢打咗勁耐稻草人
佢忍左成年
由佢啦
做咗幾日新球迷就想轉會 想問轉去邊隊好
阿仙奴
夠疊馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞