[The Boys in Blue will never give in] 曼城勝利球迷討論區 518

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
啱啱睇重播 可以等定下季先
完咗今季俾佢唞吓reset又好 俾佢嗰段期間苦練都好
佢心態都似出現問題
今季比左成季佢練無kdb點踢
結果就係唔識踢
講真
佢無kdb要配合曼城打陣地
即係叫Stephen Curry唔打勇士走去湖人靠Lebron餵波一樣on9

其實某程度上同彭馬一樣
可能佢唔踢曼城會勁好多

我一直都咁覺得
你試下琴晚對邊有下蘭打反擊
所以都仲一直搵緊form,不過上年都夠BUG拎咗三冠王完夢。
不能要求太多
Curry同Lebron夾肯定屈到傻
打到歐聯蝗 打到咁 角球佢地差d1個都冇
只係輸12碼 有邊隊做到
唔關事
有kdb佢都係唔識踢
擺到埋口都食唔到
把握力真係差咗好多
唔覺
因為我唔洗
今年係夏撚吹大咗
已經㩒住黎打都唔入可以點
唔會啦
個個夾LBJ都係配角
佢滙豐高層
完美解答如何限制夏蘭特 皇馬幸運晉級中窺見策略

面對「歐戰之王」安察諾堤,曼城名帥哥迪奧拿與他麾下的神鋒夏蘭特還是上了一課;當然,皇家馬德里在這場歐聯8強僅憑互射12碼才淘汰曼城晉級,是帶點幸運成分,但在如何限制夏蘭特這課題,安帥卻交出完美的答案——要封住夏蘭特,先要封住奇雲迪布尼。

夏蘭特的特點是步大力雄,本身身高腳長,且騰空力驚人,經常射入一些高難度的入球;不過,這要多得迪布尼能交出一些能完全開發其進攻領域的傳球。意思是,迪布尼不時會傳出一些一般守將鞭長莫及,世間只得夏蘭特可以觸及的傳球。這也是夏蘭特為何特別難防住的原因。

而且,夏蘭特不是美斯、麥巴比,可以單槍匹馬以一己之力埋門;他雖然身型高大,但也不是羅拔利雲度夫斯基或基奧特那種柱躉中鋒,可以成為禁區邊沿的橋頭堡。他的射術還好,但其他各種技術相對粗糙,例如如何背對中堅,爭取有利位置,或是像法明奴那樣回到中場策應等。因此,哥迪奧拿對他的指令是,毋須參予球隊的組織,專心尋覓埋門機會就好,這在上季特別奏效,一來其他隊伍未研究透徹其能力,二來迪布尼也狀態十足。
hsbc高層 想問係咪冇客
突然預批信用卡比我 我申請即有
收息都爽
我無用ib買我用銀行
瞓醒好好多
we go again next year
連登比妓搶哂fo
但你開ig會見到一堆蝗狗寸柒柒
哥狗D死猜足球,贏時死猜,落後時又死猜,冇乜撚用
https://lih.kg/bJfRdaV
#13 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你睇下隻皇狗
靠9up加幾句英文都係咁

捱打左110分鐘
中左次柱都可以話皇踢得好你就知
琴晚踢完嬲咗九個字 已經冇乜事

比鍠連追反勝個年就真係灰到個天跌落嚟喇
果次即刻唔返工sl 嬲撚到
老老實實
佢又講得冇錯
仲係搵唔到方法點破死守陣
上場打妓又係咁
做比麥總
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞