[輕鬆!]皇家馬德里球迷吹水區(388)

1001 回覆
2 Like 24 Dislike
其實有乜好反佢 料得咁多大家都知
真皇 任勞任怨 同成隊關係又好
咁又唔係
鏝係有好多機會造到出黎嘅
但面對安式鐵血防守
唔入都冇計
你無睇佢踢正選右翼
兩下插花底線傳底個期
含80幾分鐘果陣已經跑唔郁
帶帶吓波回返後
總要有綠葉球員嘅😌
發覺師兄你成日陰啲陰啲讚佩仔
綠葉球員當年卡利莊波底都無咁差
不過之前傳唔會續佢,依家又唔同左風聲
我試試聯絡世清叫佢應戰。
踢到尾忍唔著訓係對面龍懷抱中
諗返起上年作客曼城 出魯蛇結果可能好唔同

應該可以輸少兩粒

始終係老嘅辣
屌你出面講皇3連歐聯個Po又有啲狗隻想陰啲陰啲洗底,講黑點夠你北京電視機玩,講得比比大哥唔撚講埋6冠王個陣啲黑?陰濕狗
喺咁高水平賽事,小小缺點都會放大
另外,雖然今場替皇馬撲出兩球12碼的是正選門將盧寧,但有鏡頭拍到他在進入互射12碼環節前,回到場邊的後備席,得到今場後備的艾利沙巴拿加「教路」,畢竟他撲救12碼的經驗更豐富,也因為之前踢英超,對曼城球員操刀12碼的慣性更熟悉,特別是他的車路士前隊友高華錫。
少左個長傳換邊keyman,無左卻摩就無人做到
Lunin洗唔洗返學🎒
其實park the bus有咩問題,都係戰術黎姐,你係夠把握力,法定時間入撚左幾粒啦,講到皇啲球員踢到好差咁,防守唔撚洗出力咁,明明今場真係成季防守算最好個幾場,真係值得讚下全隊。

再講遠啲,我地打西甲中下游都係要打人地鐵桶陣啦好似一定要隊隊玩同一種戰術咁,咁取消球類運動算啦,個個去晒玩100米就得
佢心理狀態真係好好
咪哥狗dna
講真講控球
呢隊鏝最多得全盛疤7成

當然我地都唔係全盛狀態
超越咗啦
進攻手段多到傻
高波地波長短傳乜都有
疤狗全盛係屈在一打下風就會有12碼/對面踢少件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞