非禮犯出獄變KOL網上騙色拍性愛片 受害少女最細13歲

320 回覆
83 Like 14 Dislike
豚長好Q 我要
屌你老味 呃左7隻豬
佢做開d 捉人入垃圾房強吻揸波點會咁正路
你咪亂講野呀!23條坐好耐架!
佢下下都係強上,強吻揸波一定唔會滿足啦
撇除未成年果D,其他根本自己送上門做免費雞,怪得邊個
點樣呃?
你情我願

不過衰十一就傻仔
連登仔都係住公屋
我寧願揀呢個男仔
起碼胸大腰幼 唔係戴眼鏡個樣又Ok
唔似得連登仔成個阿伯咁
自己唔講邊會有人知
大把mk妹當年玩到爛曬咪一樣搵到人埋單
仔都生埋都有人肯接手都見唔少
同我捽甩佢
因爲我諗佢地都係半推半就咁俾條友食左隻豬,
無啦啦上條仔屋企唔通真係去參觀佢廚房咩。

事後怕報警俾差佬chok 多兩野就俾人發現係自願上人屋企同埋半推半就咁俾人食,所以無報警强姦,而係報東張有渣男。
講真嗰十幾個女仔入面有幾多真係畀人老強啦
係嘅一早報驚十幾條charges仲有得喺屋企畀人訪問
分明係落fuckboy搭,之後條仔畀人爆係性罪犯同時間管理大師,會好冇面所以事後先出嚟話畀人呃

幾多港男幫臭雞埋單都心甘情願冇話呃啦
早兩日睇東張仲話受害者包括男性
我心諗唔通條友搞埋gay!?
原來係條女自己有男朋友仲去識fuckboy
之後返去同本身個男友扑野果陣搞到中埋招
呢條仔唔計有性病,
點都好過早幾日個教車肥仔,
俾你揀俾教車肥仔車震同俾個紋身大隻仔食豬,
應該都無乜懸念啦下話
原來馬車都只係細單野
成班傻西 第一次見人就上人屋企
真係要交下智商稅
唯有性病當交智商稅
夠膽咪講清楚你有性病+有鏡頭偷拍囉,睇下有無人同你上床
劉馬車d老友
13歲會冇喇喇上人屋企
連登d毒撚會好溫柔咁捅你33刀

工程師涉巴士上33刀殺女友 精神科報告:被告曾言所有女人是「妓女」
https://lih.kg/2263375
聽連登仔話錢最重要,根本溝唔女,只係叫到貴雞
十個女人最少8個睇外表,有錢應該去整容,但高度就無得救啦
其實佢當時點解唔去報警,宜家先走出黎me2,根本自己都理虧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞