非禮犯出獄變KOL網上騙色拍性愛片 受害少女最細13歲

320 回覆
83 Like 14 Dislike
因為同國家安全無關係
去pin左個post睇
真人第二個人黎
港女雞
諗住騎牛搵馬
但有啲醫生感冒病毒用抗生素都殺唔死,但一坐低都照開抗生素
嘩, 當我無講過!
個d傻西港女都應該出樣,有毒又on9唔好害人
你係咪睇唔到得13歲?
中一中二妹妹點反抗個紋曬身嘅老MK?
明明想比佢屌就講到比人呃人地都講到明話叫你過夜你仲去咁即係ok 啦
佢最仆街係偷拍 收埋部電話響喇叭後面對住張床 有啲女望到就叫佢delete 有啲俾佢用唔會流出推卻左
偷拍就係條仔唔啱應該去報警,有d女驚比佢放出嚟就唔敢出聲
一有入獄KOL就諗起天水圍隋天地獄獸
https://www.instagram.com/reel/C2XIazEyqkj/

13歲已經可以好撚成熟
呢啲妹豬對大隻韓風紋身巴無抵抗力
搵到個ig-able 既仔
韓風巴有無片流出
睇下練到咁大隻 無咪扑野扑到飛天
或者女用家包膠下
講咁耐點解仲唔拉人?
衰11同老強, 咁多受害者出黎講野可以冇事???
食親都十幾歲
廿幾歲既女識睇錢唔會比呢啲窮撚屌
個個都被人屌完唔報警, 依家先黎話強姦, 又難怪佢唔收手
果D自願上去,依家先出黎講強姦既 一定係比另一伴發現左先講係強姦黎過骨啦
係強姦既,點解唔即時去報先? 怕?比人強姦中出生性病,依D唔怕,怕比人知你比人姦?
D自己上去話睇貓狗既,都隨時係自己爽完,依家爆左出,比條仔知道,就走哂去話係佢強姦啦

除左13歲妹妹慘之外 其他果D真係要考慮下佢地講既野囉
13歲細路女就話怕,其他果D正常成年人黎架? 咁大個會唔識諗?
平時地鐵到比人唔小心HI到下都屌哂鬼話人非禮
依家你比人強姦會到今時今日先出黎講?
大量hsv妹豬流入市場 由其上水大圍區 各位睇路
係咪真老強都好
只要報就話之你30年前做既都照拉左先架啦
仲要13歲女講, 差佬見到都要主動做野啦下化
13歲果個就真係要做野,但依家肯去做野未呢? 真係唔知
東張直接打去搵一哥傾傾,可能會仲好D

但其他果D,9成似係自己去爽完爆獲就行出黎UP係人強姦佢
博另一伴接受
如果我係女 純粹被動姿勢比佢屌
唔怕比佢流出威脅
2024年了 大把流出 資訊咁快都唔係咩特別事

如果佢鏡頭錄到我最淫一面
例如床叫得好淫,自己上面搖, 含撚特寫
呢啲就會比人記成世同定型啦
好心警局D經費分俾東張用啦, 下下都係上電視先會理
統神講得好岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞