EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (115) TOTS

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
你磨到上去 咁你應該有返咁上下實力先贏到咁多場
DR好易磨上去 ,我rival 勝率應該平均3-4 成左右, 只要中間有幾場連贏就升到旗仔
連三場十分之難
D6-D4 比較易 , 好多掛機撚

D3-D2 考自己耐性 ,因為無人掛機真係要連贏3場

我講到自己好有心得咁, 但我playoff成個season 都未入過😑
留個tg/psn ?

Playoff過唔到我都試過
唐下磨下就得
有得玩未呀?
屌你ea維撚完未
攪完一大輪個server咪又係7
83x10仲未做呀
收工返去訓
今晚睇波呀
This maintenance has been extended until 12:00 UTC.

Titles impacted: EA SPORTS FC 24, FIFA 23/22 on all platforms.

maintenance延長

online game維護通常係有早無遲

係EA先咁出色
傻系ea玩到未
次次維護完一樣咁廢 唔知維左d乜
寫好啲個dda等你地課多啲金
即係依家extend到幾點呢?
DR仲未打完呀
玩嗰個神秘足球friendly 就知EA要攪鳩你係幾咁易
所以我一開始自己玩都會屌鳩d 尾10分鐘猜波雙閘互含cut back 覺得呢班人究竟係做乜鳩
後尾覺得屌你真係俾隻game逼出黎 有排自己好多場都係大lead 幾球不斷因為自己d人不斷鳩走 兩碼傳波傳失等等
我係完全明白體諒之前我心中屌鬼班人
其實神秘足球算唔算係script既誇張version
除左有班仆街比返後 之後係到假傳 係咁起隻閪腳
我課到咁都入唔到playoff 😑
對呢隻西game既贏輸已經無所謂
真係當card collection game咁玩
係sbc畫面既時間仲多過真係踢比賽
我玩開嗰啲有遲無早
但人地會派石補償
淨係Ferdinand都已經銅牆鐵壁
所以rival 真係可以磨上去 , 大家有心就上到d1

Playoff 同WL先係考技術😭
越搞越慢
ea:唔好撚玩囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞