EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (115) TOTS

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
撚狗咁撚
個evo幾好 隻totw 比你含87 升到91 個皇馬p&p 夢又行近一步
都係得幾隻用得落手
點解而家apps咁lag
係大家都係咁?
定只係我既問題
我都lag 唔係你問題
諗住開到砌完kai就算 留返下個星期繼續
我諗呢度好多人都做齊油雞,sawa,艾簡治 等等SBC, 就算俾佢隻隻都加到2 我諗都係得般奴入到隊
成個禮拜冇開pack 而家人踩人
我明明ps5 logout左
web app 都話我另一裝置登入左
我直情比佢強制登出左2次
有幾隻可以做 super sub 既, 主陣就應該入唔到
保送一隻咁好既
咁過多陣先開pack
ok, doku 留返比我中
我想入去做下sbc咋
祝你好運
新卡有機+2 又靚卡面
好多手腳一早話等埋
躁狂加到2就勁 加唔到用翻之前fb版仲抵屌啦
而家做,遲d做,一樣姐

Small W
始乎kai一定要做
暫時用嚟打LB
而家我既LB得88,最弱既位
買就大把選擇啦
但FB 1技同3技冇得比
唔同
等左咁耐到1點先話入唔到
我屌EA老母
張葡撻佬已經中三次
國米cb好似幾FIT
TEAM OF THE SEASON

Team of the Season in FC 24 introduces new measures of authenticity. Squad selections have been constructed by a combination of experts from within EA, individual domestic leagues, and Stats Perform’s Opta, who have supplied detailed metrics for each player’s performance this season throughout global football. This season’s TOTS players will be backed by not just the eye test but also have the stats to match. TOTS Verified, indeed.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞