北上消費「黃絲」也瘋狂:「分分鐘深圳仲好過香港」

287 回覆
53 Like 221 Dislike
無問題呀
係要笑鳩黃絲想去吃喝玩樂又扮抗爭
抵抗左咁耐上去輕鬆一下都情有可原
難搞手足們覺得我錯了嗎?
我有錯嗎??
公司班黃尸日日笑鳩啲大陸小粉紅吹到咩中国夢、打曱甴,現實又要為幾蚊時薪當佢哋皇帝咁服侍
你哎呀老竇鄧炳強覺得值得驚咪得囉

保安局:應變反駁隊需繼續運作 不會公開相關開支
https://lih.kg/3676184
選委會,功能組別點黎架臭閪蚑那賤蛆
冇人驚你你要明白你只係一個住公屋揸白卡俾學歷連電話費都冇錢俾嘅垃圾,根本冇人放你係眼內都係嗰句,你係一個廢人,冇價值嘅人,死左冇人可憐冇人會覺得可惜更加冇人幫你執骨嘅垃圾你呢種人有邊個會驚你post link代表咩?只係顯得自己不自量力以為你呢啲冇存在價有人會驚咋白卡仔
咁你啲臭閪蚑那哎呀老竇老母為咗一個幾毫爛鬼港紙奶爛港人鞋底情唔情有可原
難搞手足們覺得你哎呀老竇老母錯了嗎?
你哎呀老竇老母有錯嗎??
你哎呀鄧炳強驚咪得囉臭閪蚑那賤蛆

保安局:應變反駁隊需繼續運作 不會公開相關開支
https://lih.kg/3676184
冇 我相信佢都冇必要驚你呢啲垃圾你係街見到垃圾你會驚咩,唔會架嘛,你都冇撚用嘅大佬你連電話費都冇錢俾做緊外賣仔揸緊白卡,點會驚你條柒頭先fucking loser 等人拍門啦柒頭
有咩關係先 你唔俾當日既黃其實係藍 今日既藍其實係黃架
你哎呀老竇唔驚又要拍門
你講到得黃返深圳 藍既唔返深圳 咁重叫咩藍絲者 都唔股國既 屌你老母
捉鳩你叫驚?捉返你入青山都正路架
你哎呀老竇鄧炳強好
隊就隊左 睇下你幾時入去啦下
鄧炳強好
白卡真係白卡 一跳制就淨係識同一句
你地臭閪蚑那咪淨係識拉人囉
你哎呀老竇鄧炳強好
咁即係2019年 大家既目標都搞錯左??

應該目標係反 地產黨先係
照你咁講, 中國應該係全世界最自由既國家
仲自由過美國

點解中國不論有錢人定窮人 都要著草走佬?

家陣D五毛真係好柒
驚你呢隻支那種黃屍狗唔送外賣
你cap三十萬幅圖證明先啦,on9仔
人哋問你過境嘅人係咪都著黑衫黑褲呀,再講藍都可以著黑衫黑褲,9唔撚搭8
搵你哎呀老母皇家腸可晴姐送外賣咪唔使驚送唔到囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞