[Howay the Lads傷撚晒 頂硬上] 紐卡素傷兵潮足一季討論區 (137)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
BREAKING - Newcastle United are set to agree on a deal which will see technical director of football Dan Ashworth leave the club for Manchester United.🚨

The initial fee is set to be £6m, to cover the funds that Newcastle need to raise by June 30th this year to meet PSR restrictions. 💰🕰️

After that, The Red Devils will pay £3m for 2 more seasons (£6m overall) - making the total package amount to around £12m.

概然佢想走,我地又要錢,賣就梗
先有賣領隊
後有賣總監
我又覺得個價係合理
呢類高層多數都拎緊萬零二萬蚊周薪
其實人工真係同個英超中下游球員差唔多

再講,而家咩都貴曬架啦,幾年前係打比郡買個英冠領隊都要4百萬
更何況係英超既高層
留到個人都留唔到個心
條友續約頓哥單野對佢好反感
係咪唔洗賣人了
頓哥續唔到約唔一定係佢問題喎
人地張約都寫左20M
出到15就係市場價
笑係笑呢個係最球會成功收購同賣出
FFP最後一塊拼圖
契媽接手即刻續左
https://www.facebook.com/share/GXcnLFsTvwpdxsDC/?mibextid=QwDbR1

睇留言 嫌棄就岩㗎喇,咁撚無品同賤種喎
笑到仆街,講到自己好撚清高,望下條仆街夏維斯先啦
有個人覺得4000萬買得過
2000萬應該打包到bruno同isak
加1蚊送埋查比亞
呢條撚屌
學鏝咁放辛真高 耶蘇
關鍵時刻
上場被Kilman剷

班狗有無入Kilman 到爆閘?
發育期再整親就手尾長
俾佢抖耐啲
軌一無Palmer即刻
正式拉開三分
買二送一
如果當初我地右翼買彭馬做upgrade…
今晚應該同上場個陣一樣
但燒山搞唔搞得掂奧利斯
佢同艾斯兩個著哂火
文圖應該復出希望正選左閘,讓燒左中堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞