[Howay the Lads傷撚晒 頂硬上] 紐卡素傷兵潮足一季討論區 (137)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
https://www.footballseeding.com/uefa/country-ranking/2023-24/

自己計
贏一場 +2分
和一場 +1分
計120分鐘之內賽果,互射12碼就當打和
每晉一級再bonus +1分
然後再將全個聯賽每隊分數加埋拉平均計

就算AV全勝兼捧盃,英超都係得18.25
德甲3隊只要嚟緊6場入面1勝1和,或者3場和波都夠確保排第二
未計AV就算捧盃都有機會失分
所以機會應該好低
我講歐霸
因為維拉歐協聯冠軍, 咁就有個歐協位
但個勢佢哋踢歐聯,咁呢個位會去左邊?
OK我get錯左你意思
不過就算AV贏歐協聯,歐霸個位會都會送俾另一個聯賽
情況類似2019年車仔贏歐霸,因為佢地英超排第3已經一早夠踢歐聯,所以19/20果季就法甲多一個位踢歐聯
贏多兩三場先諗下季踢咩啦

今季對中下游多數炒車多

對返d有咁上下實力既反而有分落袋
得錫菲聯穩啲
射晶官痴左線咁
般尼又上力護級
都係 軌打少一場少3 分 其實而家前6 都未肯定
踢到歐戰都算超額啦今季
如果鏝仲要兼顧歐冠,獌就可能有機,但現在唔會啦
🚨 🇧🇷 Joelinton could be back in time for the trip to Burnley on May 4th.

The midfield is on the verge of returning to full training with the first team and is expected to be available for the final 4 games of the season.

#NUFC Via
@ChronicleNUFC

we miss u
不過4強鏝都唔係踢得好好
多得nj 浪費晒chance
三日前先踢足百二分鐘,算係咁
跑得郁已經好勁
而家輕鬆多啦,打少兩場歐聯四強,可以抖幾日
頓爺
四格好波竟然幫廢龍出tee
尊重啦屌你老味
名宿杜爸爸
15M
貴撚過而家一隊一半球員
呢度咩都賣得 啱價就賣
有冇人睇左杜美長工梅菲3個扮紐職員混入stadium tour入面段片
有,杜美個打扮易認架喎
20m被講價到15m, 可能仲貴過阿朗
有睇過係12m (6m今年,之後每年3m)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞