突發!雯雯屋企俾人停電!

385 回覆
338 Like 58 Dislike
有手有腳當你老婆要湊仔行唔開

做個男人打兩份工養頭家真係好common

,屌你又怕辛苦,又眷戀以前既日子

講真,咪撚影衰男人,同你同一姓別都真係有d尷尬。
一陣要做多啲嘢就上網唱羊生黑心僱主
一家再去迪士尼有電用
條廢柴肯定扑野個陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅哂

當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊個陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin!

老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴廢事比佢知有幾爽

然後steven粒聲都唔出就射左,頂盡子宮口狂噴,廢事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面

雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射左,一手推開steven

Steven抆反條j出黎,右手一fing,fing d餘精滴哂落老婆個充滿橙皮紋既肚腩度

雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用」

然後steven又撻反落床㩒電話,「肚餓呀」
雯雯:「食屎啦你去」

然後又著翻套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣

一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫西feel緊d餘震

然後班細路開鎖匙入翻屋準備開飯,拎d公屋鐵碟出黎

點知臨開飯全屋黑晒,連個爛鬼風扇都停埋

雯雯:「屌你又唔交電費,而家電都俾人cut撚埋,啲
細路個個喊哂口,點頂呀,正一死廢柴」

Steven都費事理佢,明知嘈嚟都無用,繼續喺床上面搲搲肚腩,面向番牆
龜頭Bob / 陳豪…
佢之前都講到明,話入咗行咁耐唔係話放得低就可以完全放得低
呢家人講極都唔會悶
估唔到條友生平最高關注度係呢兩年
老頭定老竇
搞到好似老千家族 又搭雞棚又出口術 小孩子生活照為本錢
愛生事家庭
其實去大陸登下台都好多錢
人地根本唔會care你有冇走音
問題係有冇得罪人冇曬門路上去
放唔低以前嗰行去做KOL已經係最唔樣衰
但佢兩公婆開咗個棚出嚟有咩片拍過?hea到依家無人討論
無電點用電話出post?

負能量發電?
最撚顛係成個鑊係佢自己搞出黎,屌閪屌出禍,溝fans,性上癮,感情未完一個開始一個,借錢唔還,唔努力返工養頭家,精你就識射,射完就話自己盡哂力搵錢但比人欺凌搞禍佢

我多數都唔會咁講,但對撚住佢真係剩係想講句

唔死都冇撚用呢d廢柴,最慘係下一代,以我經驗大概小三開始,就會有d同學講是非,笑9你d仔女

你老豆係乞衣你老母係淫婦,隨時受唔到學業,家庭壓力跳樓

如果真係發生,你真係死一百次都唔夠呢d業
綜援得好少唔夠佢哋洗
咁咪可以方便扑野再黎多件?
佢地檔野一個月唔夠已經收咗皮
佢個容忍程度同某國條紅線一樣
都要有傻仔俾先得ge
一直扮窮
老豆點撚會係老頭呀
原來收埋皮
日日食生日糕蛋慶祝生日咪幾好 燈都唔洗開
充你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞