突發!雯雯屋企俾人停電!

385 回覆
338 Like 58 Dislike
點蠟燭, 氣氛唔錯, 可以生下一個了
咁有錢出糧比姐姐先定交電費先
越黎越相信係個女人有問題多過男人有問題

on

老豆老頭

屎忽屎窟

涮口漱口
陷家產冚家剷

比人俾人
d

肚池肚臍

西閪/屄

鐘意鍾意

個人簽名

───────────────────

如果真係咁撚窮點解唔拎綜援
係唔夠膽拎定無資格拎
有啦,早幾日先見fb佢地同工人合照
條廢柴肯定扑嘢嗰陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅晒。

當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊嗰陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin!老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴費事俾佢知有幾爽。

然後Steven粒聲都唔出就射咗,頂盡子宮口狂噴,費事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面。

雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射咗,一手推開Steven。Steven抆返條J出嚟,右手一揈,啲餘精滴晒落老婆個充滿橙皮紋嘅肚腩度。

雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用!」然後Steven又撻返落床撳電話:「肚餓呀。」雯雯:「食屎啦你去!」然後又著返套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣。

一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫閪feel緊啲餘震。然後班細路開鎖匙入返屋準備開飯,拎啲公屋鐵碟出嚟......
一定有啦
係睇吓兩個邊個嚴重啲
我屋企長開24小時冷氣都係幾百蚊,一匹同兩匹各開12小時
咁多個細路拎綜援應該都cover到正常開支啦
兩公婆咁出名 離婚搵社工排特快公屋勁快上樓
有錢去迪士尼,有錢請工人
無錢交電費
拿拿淋課電費比人喇仲望?!
有收入証明請到工人就知佢地唔係真係無錢
俾左正評,癲
都冇咩問題.....沖涼咪去體育館, 要熱水去7仔叮
職業名稱:乞衣
職業頭銜:經理級
Steven抆反條j出黎,右手一fing,fing d餘精滴哂落老婆個充滿橙皮紋既肚腩度
雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用」

然後steven又撻反落床㩒電話,「肚餓呀」
雯雯:「食屎啦你去,被人cut電呀!」
Steven:「仲唔嗱嗱聲出IG睇吓有冇水魚Payme」
等睇出返公屋鐵碟
要等10個月
窮有窮養
我係姐姐應該好淆
離鄉別井已經好慘
做嘢辛苦都可以算
但而家仲分分鐘無糧出
唔熄燈點屌得落
痴線
你咁好心機睇哂
我想接張致恆嚟我屋企
早幾日已經改咗 唔係啲咩新鮮事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞