Kingdom Come: Deliverance 續作

101 回覆
45 Like 4 Dislike
https://www.youtube.com/live/zVG0BlB5l5Y
Kingdom Come: Deliverance 2

呢個多人睇D
年尾
地圖兩倍大
Henry has come to see us
幾時有得畀錢雖然啲bug好嚴重 但第一集真係好撚好玩 同埋學到好多嘢
Jesus Christ be praised!
我玩嘅時候已經更新到最尾,由頭玩到結局都只係出過一次bug,有機會的話可以再玩多一次,如果你係早期玩家的話依家仲出咗困難模式,保證你對遊戲有全新嘅體驗
呢隻係我第一隻玩嘅rpg,嗰時年少無知喺某垃圾平台免費限時送嘅,玩落發現點解連騎馬射箭都咁鬼難,以為隻隻rpg都係咁之後玩多咗其他嘅先知道原來呢隻係寫實界天花板,咁高質都免費搞到我開始個標準太高,玩唔倒其他rpg特別係無腦自動導航嗰啲
希望佢改走大師反擊
D NPC 係咁用呢招無視我d連擊
記幾多招都冇用

希望射兔仔唔好再咁難,射隻兔仔難過打大佬
1 代個頭暈同流血系統真心痴,駛唔駛整到咁真實
Hardcore mode冇得fast travel仲癲
仲要自己背熟個地形因為個地圖冇mark低自己宜家諗番都覺得爆到機好癲不過隻game騎馬做得正,行得多都唔悶最正係玩溝藥草
其實睇完個trailer有D失望,佔唔到第2集都未去到Prague
隻game就係玩真實試過係樓梯跳落黎整斷腳
應該會去到呀
個介紹寫會去王宮見國王
行入屋冇偷野都比條友𥄫到實一實
Same
今日玩番,睇電影咁
停唔到手
屌正呀!!!!!!!!!!!!!!
裝咗Better Combat格劍勁正
會唔會攞唔到成就架?

想爆完dragon dogma2 試下玩呢隻

依家想玩下呢啲真實感重既game
用咗十幾個mod都照解到成就
如果擔心就睇清楚mod description
影響到成就會講明
大師反擊=whole game
不過你反到曉飛都冇用
一上戰場就變傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞