仲有冇人有玩模擬市民 The Sims?

61 回覆
23 Like 2 Dislike
鐘意玩二代大學宿舍篇
最鍾意玩2
三最好,成日去餐廳幫人唱生日歌
同埋d sims 死嗰陣既慘叫都異常真實同悽厲
外國都好多人話小偷同埋死人既慘叫係童年陰影

要有遊玩年齡限制
有排都未有啦?
我仲要ps5
仲玩緊3時數2500小時
細個鐘意career 爬哂10
大個咗反而種菜每日收成就算
享受人生因為現實享受唔到
(但賺得最多
我會揀d level 10返得小hour/日數既工,其餘時間就可以做自己野

同埋有錢之後一定會買resort 經營,咁就正職唔做都得
我係cheat型玩家 由sims1 已經rosebud緊
我鐘意買靚傢俬砌好間屋(雖然都係鞋盒型好醜, 但自己開心)
但cheats限於錢, 如果需求同技能都用cheat又好似無咩好玩

3既world adventures資料片係外國既評價好似一半一半, 但我覺得迷宮探險都幾好玩
最正都係唔做正職
呢個係現實既我冇可能做到既事要喺sims 實現
真,4代退撚晒步
我以前都成日motherlode 但好快會唔想玩落去
得幾萬蚊反想繼續玩
我最鐘意world adventure
勁多迷宮機關同埋溝唔同國家既女唔同culture 既建築風格又多活動(整紅酒空手道)
唔係個個Expansion都好玩
感覺玩室內設計、日本滑雪場、做名人、讀大學呢幾個好玩
不過都好多年冇玩
有冇人可以介紹以下室內設計之後有邊個expansion正?
有冇link推介
最緊要係生到成個鎮都係自己d仔女
仲要唔洗養
唔知幾時至有,d畫面靚到癲
4唯一好d就係d人仔會對週圍d事物多d反應,多d互動,其它唔覺得又咩大改進,由大地圖變撚番做分割社區真係屌佢老母
識野啊師兄,講真sims 1 ost真係全系列最正,勁有味道,我而家有時做野會開住離聽
其實係既, 慢慢爬上社會階級其實係有滿足感, 但現實生活已經買野要計住
唔想係sims改個裝修都要計住計住

sims3既資料片除左world adventures我覺得seasons同generations都唔錯, 雖然無新world但係加既新機制都好好
去邊都要Load一次真係on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞