[Uaena] IU 討論區 (46) - 港場賣飛真係明知不可能的...

169 回覆
5 Like 3 Dislike
為左張會員卡姐,
小卡冇收藏癮, D product淘寶貨黎
今年嗰主題幾特別 希望質素好啲
想問唔識韓文想練定應援可以點入手?
我youtube見到台灣有啲片,但都好難
有冇廣東話版
https://fanchants.iutsc.com/
睇英文空耳拼音同狂loop就背到
想搵返段片
IU隊支咪出去比觀眾唱,點知無人唱
最尾cut歌重唱
好似係good day日文版

有無人有可以些牙卜水
IU接受友利銀行資產管理品牌「Two Chairs」的服務等,也是友利銀行和友利信用卡的實際顧客。

唔怪得上次IUTV show黑卡
IU近年相關IDOL名單

SM:
SHINee [Palette]
D.O. (EXO) [Palette]
Winter (aespa) [instagram]
RIIZE [Concert guest]

JYP:
ITZY [Palette, Concert guest]
TWICE [Concert guest]

YG:
樂童 [Palette]

HYBE:
SEVENTEEN [Palette]
j-hope (BTS) [Palette]
SUGA (BTS) [Palette, 슈취타]
V (BTS) [Palette, MV]
LE SSERAFIM [Concert guest]
NewJeans [Concert guest]

Other:
KARA [Palette]
朴蒔恩 (STAYC) [Holssi challenge]

https://x.com/iuedelweiss/status/1782948036672733336

續約兩年 代言人當然用返自己代言的產品

友利張卡好能正, 但搞唔到
應該一定要韓國人先整得?
我都想開韓國銀行户口 咁就唔使信用卡驗證
隔離個post啲牛仲惡過狗
依到先係真討論區

佢好鍾意呢套黑色outfit
唔知幾時先知自己7期會員咩no.
係唔係個會員NO. 中左邊個數字有D咩特別野???
收貨先知
7, 77, 516, 777, 918, 7777, 77777

中到真係去買六合彩
本身都已經期期買
呢個睇完真係起雞皮

知恩多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞