百慕達三角同人體自燃算唔算呃咗人幾十年?

206 回覆
350 Like 32 Dislike
Miami 之前咪影到有外星人 美國好撚大單但係中文媒體好似冇乜點報
有同感,想拜佢為師
你要知既點都睇到
佢要令你搵唔到,就真係唔會再搵到架啦
呢條傻鳩又想圍爐玩鳩人
佢咩detail都唔會講到
大家可以唔洗理
珊瑚城堡又係好神秘
高清相機先呃人
到依家d人流出都係240p
舊有印象啫 而家D新片有唔少好清
不過都係 信者恒信 不信者恒不信 官方又唔會承認 唔知
魔戒
謎女郎
細個真係又要驚又要睇
我就從來無聽講過身邊有人甚至親朋戚友身邊有發生過人體自燃,亦無見過正經新聞有報過,唔知你住係邊,會有「以前無事無幹突然有人燒死」呢類記憶

除非個人本身死左/手腳陏唔到,唔係既話身上有物件發出高溫,個人點會唔醒唔爭扎?同埋手機起火爆炸殺修力有限,點樣成個人燒死?同埋消防亦會調查起火原因...
信同唔信咋嘛
以前d記者冇野報咪回帶
您咪以為成日發生
唔係已經講咗話想個湖多啲人去特登作出黎咩㗎咩
我唔會好似你條柒頭咁成日幻想俾人加料俾人跟蹤囉
https://youtu.be/Pl6wTkZLN0k?si=c5dvp4ASxwMfWXKj
現今科技百慕達都有干擾 幾十年前d船干擾到擱淺又唔奇既
樓主on9

今時今日有人既地方就有cctv 或者其他通訊工具,
有事發生可以睇番record
少左好多不解之謎
話去過就去過
我話我去過太陽表面燒春袋毛添啊
以前信息來源有限,做講故佬賣陰謀論有市場,
家陣一個老高頂住,同類內容往史大把人講過,
上至UFO下至地底人,前有歷史後有預言,
離唔開一樣既內容,連亞視都認解剖UFO 做假啦
每日十幾廿萬班機,開放左民用GPS只係失蹤過幾架機,個概率已經好細
真係要多謝湯川學
所謂一夜消失都只係嘩眾取寵嘅, draw attention 叫法
只係有資料話佢存在但又無資料記錄落去
變左檔案上斷層左
古時天災人禍都可以達到呢個結果
一個兩個係咁懶就話姐…
個個都唔查,然後因為所有調查人員都唔認真,導致全世界一單自燃都冇?
有鬼既話老細一早請緊佢地返24/7
唔使食訓去廁所 勤力個黎生 邊到搵呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞