sem尾+Final屌臭區

74 回覆
35 Like 5 Dislike
半工讀HD係咪好難搞
啱啱完FD
屌奶星 FYP 點撚樣做呀
好👍
屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌
唔放鬆吓迫死自己仲辛苦加油吧 ching你半工讀應該仲辛苦
我一星期返3日平日夜晚,每次3個鐘左右,返住全職讀part time課程算輕鬆,缺點係比平常人讀多一年
因為我讀完part time FD有d厭倦
但黎緊5月要決定讀唔讀HD(應該電機)
年紀唔細 三字頭 要讀要早d讀
On9仔先讀design dllm 臭閪都咗乜9 跟住supervisor喺系入面又冇乜權,全部present我都係最早嗰個pre tutor嗰陣又幫唔到手。跟撚住present嗰陣其他tutor好似老細咁質問,dllm我俾錢嚟係讀書唔撚係返工呀on L 9
屌真讀過類似嘅嘢 根本係同對客冇分別 乜都要跟佢改 改咗又唔滿意我dllm
燥撚到我自己都唔知打乜鳩,總之我過埋依個星期就唔使理個濕鳩FYP la 屌你老味好撚期待
我都係讀實用嘅,讀完轉行轉工人工高啲,今年畢業

你睇下係咪想轉行,係就快啲讀,pt hd基本3年。
啱啱轉做電
最驚佢d project,英文speaking
依家大部分HD都好hea,課程要求實會寫英語教學,但除咗真係英文堂,其他基本上都係粵語講書,文字嘢就英文,present都俾用中文。
同埋要諗清楚讀邊樣
自己英文底差
FD都花左唔少心機
尤其speaking
我speaking都係小學level,考oral時我都係背啲例句照讀
我FD都係咁
唔辛
就嚟三中
無女未結婚
但真係犧牲左自己興趣時間
有得讀好讀啦
好撚多嘢做啊屌你老母臭閪
10000字點撚寫啊
屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母!!!!!
呀呀呀呀讀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀讀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀讀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀讀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!屌你老味!呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!食屎狗!做唔切呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀讀讀讀讀讀讀讀讀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀

屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母屌你老母
今鋪冚家剷了
開份past paper三十題冇條識做
做撚咗成日 睇完powerpoint assignment tutorial 印度佬都唔知做緊乜鳩
到底係我on9定係個course太難
屌 仲要追gpa
就快考喇仆街
又要返去做卷了
大家完sem未
聽日考完
屌你老母臭閪點撚樣三日學識12個lecture
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞