sem尾+Final屌臭區

70 回覆
32 Like 5 Dislike
屌!!!!!好撚多嘢做!!!!!!根本做唔撚切!!!!!
啲嘢根本做極都做唔完,好想鳩叫
啊啊啊啊呀呀呀呀
呀呀呀呀讀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀讀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀工程工程工程工程呀呀呀呀呀呀呀呀讀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀工程工程工程呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀工程工程工程工程呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀讀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!屌你老味!工程真係畀狗讀!呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀!食屎狗!做唔切呀呀呀呀工程工程工程工程呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀工程工程工程工程呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀工程工程工程工程工程呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀工程工程工程工程呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀讀讀讀讀讀讀讀讀工程工工程程工工程程工程工程工工程工程工程工程工程工程程工程工工程工程工程工程程工程工程工程工程工程工程讀工程讀工程讀工程讀工程讀工程呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀
仆街咁撚多deadline又要溫書
我要屌穿assignment個閪
呵呵呵
屌你老尾已經夠多assignment,仆街professor一日到黑嫌三嫌四驚死我畢到業咁
你老母臭四想要log唔識出聲叫我比你?仆你個街又係你一開頭話比我用嚟自己track progress
無啦啦問我做咩唔比你,仲要扣9我competency分
冚家剷想要唔識出聲問?死老野你都就入棺材,咁撚大個人想要咪問囉,你老母3歲細路哥都冇你咁麻撚煩
仲要寫撚埋啲垃圾program叫人run,run唔到又屌,run到又屌我做咩run第二set,屌唔通我哂時間無限月讀係咁run係咁fail
叫我做咩唔即時問你,屌你次次send完email唔隔3日都唔覆,星期六日又冇人影,send嚟把撚啊屌你老母
又開撚埋啲垃撚圾topic,好地地做實驗算鳩數咪得囉,硬係要用你個撚屌program,又慢又成日fail又唔撚啱real life application,點撚樣寫discussion 啊你老母媽閪
工程真係比狗讀屌你老母
屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌你老母屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌
首先,屌臭shittyu o 既風氣,由4月尾至6月中會達至高峰,
因為班AL面對放榜壓力無從發洩
要搵人黎踩下定下個心
6月中後會突然水盡鵝飛
一黎怕自己會入,留條後路
二黎開始迷信,想積下口德

AL放榜後,愁雲慘霧
班CE仔見狀都唔敢亂屌
所以由6月尾至8月
情況相若,風氣極低位橫行,如經濟衰退一樣

到9月,開學兩三禮拜,新一屆AL CE仔開始有壓力,想搵人踩
retake緊o既又想有野俾佢增強信心,又踩
讀緊asso ive 跟唔上o個班/讀得唔開心o既,又踩
因此9月會有個小陽春,之後橫行,
12月至1月頭,同2月中,分別都會有個小陽春,因為有假放得閒,同考試迫近,
壓力愈來愈大,3月至4月頭會一直高位橫行

最後又到4月尾高峰
年年都如是,歲歲皆如此

股市係咁就好囉屌你
35736 476792358008 831763008 6129412 2944023 n
Sem頭:過三爆四
sem尾:事撚旦啦
仆街了,下禮拜4科exam ,聽日仲有份1500paper ,1字未寫,玩完了
今晚通頂趕deadline冇得瞓
諗住今晚瞓飽聽日chur爆自己溫書做asm
而家瞓都瞓唔到 好撚大壓力 聽日點算好
依家我都通緊頂聽朝仲要present
屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌物理系我屌你老母西,好撚想做雞WATASHI WA IMA SEXXX NI NARU, SEXXXXXXXXXXXXXXXX, WAAAAAA, SEX GA SHITAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, OCHINCHIN WA DAISUKI NANDAIYO!!!!屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌
冷靜
覺得自己就快猝死了
啪多杯咖啡當打強心針
ChinU?
屌你老母傻閪UST,咁撚遠都咁多attendance,唔撚上又要嘈9我,又要影響grade,asm 曉飛都要因為attendance冇晒啲分,DLLMCFH
屌你老母,垃圾閪科啲groupmate全部都弱撚智,最後一刻先交埋啲垃圾,祝佢哋GPA全部唔過2兼永世畢唔到業
成班食屎狗
一年容易又sem尾
FYP被supervisor 遺棄
有冇得投訴
啲groupmate死都唔覆機我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞