屌你老尾 餐蛋麵都未識煮 仲想賣錢

171 回覆
873 Like 42 Dislike
佢唔係想賣錢,係已經賣緊錢
剩係你個名我就要屌你老母臭化閪
呢啲係咪叫真小人勝過偽君子
我都鍾意煎到啲餐肉偏乾身
同意。

但係餐蛋面d咁簡單的野好心自己煮。
蛋要幾熟都可以自己控制。
餐肉要幾厚,咩牌子又可以自己揀

基本上你拎45蚊出來食果下已經係唔抵,不論佢煮成點。
唔識自己煮?
出街食預咗
關個侍應咩事
又唔係佢煮
其實依家都唔知做乜,講到好似餐廳逼人消費咁
好多野自己煮其實好撚簡單.....
加上依家出面d食物質素,真係唔一定難食得過出面。
唔錯,最憎生蛋,午餐肉煎乾 香口
而家去日本食拉麵仲抵過香港食餐蛋麵
應該係明病
1.
食安中心係真係recommend 全熟蛋。除非你隻蛋經過巴士德消毒 / 用可生食蛋
後者我估茶記你唔駛諗。前者講真我平時買蛋都冇留意開,可能大部分蛋都有我唔知啦。

但係你出面d半生熟蛋係真係有風險,你亦唔知佢storage condition 係點。
即係滑蛋(好多人奶過野),太陽蛋,一d 用生蛋的醬料(eg. carbonara)都係有風險。
條毒撚夠撚膽咩
私私縮縮快快手趁冇人見到影張相,食完埋單走返屋企出post
俾錢嗰陣重要同老闆講唔該呀
食公仔麵仲講健康
似係依啲人
連登啲好mean、好挑剔、好搶口班毒撚,現實中都好隨和、好有禮貌唔該前唔該後,私私縮縮正眼望人都唔敢,最多都係老母煩佢哋搵工俾家用先嘈吓交,係上連登先變咗戰狼咁大枝嘢
全世界得你咁撚廢食個麵都會手軟腳軟咋
中餐館綜合症? (雖然後尾好似話係假)
好事, 目光喺垃圾食物上面移開,專注食返啲靚嘢。

呢排直接凍肉批發嗰度攞紐西蘭草飼牛食
我鐘意半生熟蛋撈飯。

但係認真,我出面食都奶過幾次野(肚屙),真係有風險
自己認為好食既方法唔駛話俾人知,人地都有自己認為好食既煮法
食你就食喇,100蚊你都奶架喇
早餐食草飼牛?
紅島我連入去嘅意欲都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞