Mirror登紐約電視台受訪被譽為「Kings of Canton pop」

218 回覆
105 Like 378 Dislike
viu啲PR講咗幾多大話,先呃到班鬼佬
比得起宣傳費 咩呃呃聲咁難聽
學咗12年喎 未計父母迫你補習個啲
成個video淨係反映左母語教學係幾咁失敗同埋遺害下一代攪到英文水平大倒退。我聽左一半頂唔順熄左
上面話冇問題
鏡嬸又搞到成地濕哂
香港人最鍾意笑香港人既英文黎獲取成功感
平時番學就鍾意捉同學grammar 錯誤,無人理內容
大個啲就捉人口音,要講到蕭叔叔咁先叫正宗英文
過譽
Goodest English bro
Beside ar on9
點解姜土作為king中之king 都唔講兩句
想問其實有幾差
Second language黎講個三條友講得算係咁
咁撚樣都差
大佬人地second language黎
咪撚on9 la
逃左亡發覺好多白皮豬鄰居係鏡粉
睇完你留言未睇片
以為又係I am very thanks them level
點知睇一睇 完全唔覺得有問題

你d撚樣真係典型捉自己人grammar pronunciation既香港人
柒出國際
Actually咁啱睇 dishwasher
Actually 咁啱就係有條 actually撚樣

https://m.youtube.com/watch?v=9M7O0biIvZQ&pp=ygUeYmVnaW5uZXIgZ3VpZGUgZGlzaHdhc2hlciAyMDIz

Actually你試下 actually睇曬佢
Actually我就睇唔曬
.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞