[BUNNIES] NewJeans討論區(86) - 0421 HYEIN生日粗卡 !

1001 回覆
12 Like 12 Dislike
唐唐地
阿真幾時變咗阿舜
真係咩 冇乜追開啲公司background
Hybe而家喺韓國玩晒咁滯
睇完大概嘅歷史 hybe經營係有啲料到
抵佢地可以做到而家咁大嘅
你點做娛台台主
我小薯嚟 開親啲討論po都冇人出聲
你minions首領嚟
啲人又會唔抵得HYBE 搶晒大半個市場
想問下其實點樣壟斷咗個市場
而家hybe有打壓其他公司啲團咩
外國月亮特別圓
俾你日日返工冇得抖,難得去外國出trip你都當放假去玩啦
lesserafim coachella啲唱功真係慘不忍睹
開始懷疑點解佢地會咁多人鍾意
newjeans千其唔好學佢地
不反啦 反正師妹唔會紅過NJ 咪由佢慢慢抄
Search完灌水 呢樣嘢唔係好平常咩
刷views呢啲嘢團團都有㗎啦
根據網上搵嘅資料

2023 kpop 專輯總銷量 :

1位:SEVENTEEN – 16,673,735 張(2015年出道,第三代)
2位:Stray Kids – 10,602,703 張(2018年出道,第四代)
3位:BTS – 9,053,852 張(2013年出道,第三代)
4位:TXT – 6,492,514 張(2019年出道,第四代)
5位:NCT Dream – 4,861,149 張(2016年出道,第三代)
6位:NCT 127 – 4,376,166 張(2016年出道,第三代)
7位:NewJeans – 4,347,518 張(2022年出道,第四代)
8位:ENHYPEN – 3,859,632 張(2020年出道,第四代)
9位:ZEROBASEONE – 3,851,210 張(2023年出道,第四代)
10位:IVE – 3,738,326 張(2021年出道,第四代)

我諗係因為咁 啲人所以先咁講
專輯都有得做假數?
唔俾真係有咁多人買㗎咩
我覺得淨係佢哋自身嘅故事已經夠吸引
大家都係同一條路追夢 向著自己嘅理想出發
有啲嘢人哋都會調翻轉咁講 呢個世界好多嘢都可以用理論去解釋 唯獨愛呢樣嘢係解釋唔到
呢層真係唔知我諗要做假實有得做假嘅
就咁睇櫻花本身個故事都已經夠勵志
自問自己幾鍾意櫻花
實力好唔好係另一件事
但鍾意佢真係冇解

我都想佢進步 想佢更加耀眼
如果真係做得唔夠好 咪照直講
如果份好感未消磨晒 咪繼續追

去返新牛本身
努力咁做返好自己本份
咁就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞