[Gay Post 119] 沉默是金 新奇是橙 思樂是冰 思念是病

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

如果可以逼到同任何人一齊嘅話
he's just not that in you

希望係咁喇 唔會有個d屋企人想抱孫 所以無辦法下要分手 或者 本身無諗住要同男仔一齊 想同女人結婚過返d"正常"既生活

我真係見過d咁既人 成年人既世界背後總有殘缺

同bi 拍拖最驚呢啲

咁您宜家驚唔驚

唔驚,因為佢唔係bi

姐係純粹係on99同左女仔一齊嗰種

個種咁唔怕 慢慢將佢由1玩做0都得
咩我鍾意親既仔都係馬面咩

希望係咁喇 唔會有個d屋企人想抱孫 所以無辦法下要分手 或者 本身無諗住要同男仔一齊 想同女人結婚過返d"正常"既生活

同bi 拍拖最驚呢啲

咁您宜家驚唔驚

唔驚,因為佢唔係bi

純粹識唔到男仔,又有女仔同佢示愛,咁就試下喎

同bi 拍拖最驚呢啲

咁您宜家驚唔驚

唔驚,因為佢唔係bi

釘釘成日玩人玩到由1變零
集絲廣益
生日送咩禮物好
唔要阻定野
集絲廣益
生日送咩禮物好
唔要阻定野

直接問佢想要咩
https://www.youtube.com/watch?v=YDfFAejikbw
大家覺得1:07條仔點

2:12
3:55
集絲廣益
生日送咩禮物好
唔要阻定野

直接問佢想要咩

問左佢話諗緊

同bi 拍拖最驚呢啲

咁您宜家驚唔驚

唔驚,因為佢唔係bi

咁一路含 兩隻手無野做乜周圍探索下 然後摸到後面佢無反抗 用少少力又feel到口入面脹d 咁乜可以加強前後攻擊 再問下佢點解既點解既點解既點解既點解既點解既點解既
跟住就叫佢試下

乜水黎
集絲廣益
生日送咩禮物好
唔要阻定野

直接問佢想要咩

問左佢話諗緊

送個套俾佢

同bi 拍拖最驚呢啲

咁您宜家驚唔驚

唔驚,因為佢唔係bi

咁一路含 兩隻手無野做乜周圍探索下 然後摸到後面佢無反抗 用少少力又feel到口入面脹d 咁乜可以加強前後攻擊 再問下佢點解既點解既點解既點解既點解既點解既點解既
跟住就叫佢試下

問既時候要四目交投 唔可以比佢回避你既眼神 手唔可以停 keep住有又無既頻率刺激佢 等佢硬到仆街 當佢岀現high左野既表情就代表即將成功

咁您宜家驚唔驚

唔驚,因為佢唔係bi

跟住就叫佢試下

問既時候要四目交投 唔可以比佢回避你既眼神 手唔可以停 keep住有又無既頻率刺激佢 等佢硬到仆街 當佢岀現high左野既表情就代表即將成功

釘釘好有經驗
想要好仔仔
想要好仔仔

想要好仔仔

難過中6合彩

同bi 拍拖最驚呢啲

咁您宜家驚唔驚

唔驚,因為佢唔係bi

睇返發現自己打錯英文
法國每次打英文都會打錯少少
he's just not that into you

好 派咗半打比自己

#ShortDicksProblems
Not that in(side) you
睇返發現自己打錯英文
法國每次打英文都會打錯少少
he's just not that into you

好 派咗半打比自己

法國人

同bi 拍拖最驚呢啲

咁您宜家驚唔驚

唔驚,因為佢唔係bi

水水,週末現充完啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞