[Gay Post 119] 沉默是金 新奇是橙 思樂是冰 思念是病

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

長痛不如短痛

Bi 通常都係仆街 屌完唔幫手岀

長痛不如短痛

係咪要開補習班教您地點樣貼link

有咩分別?

係咪要開補習班教您地點樣貼link

你一定an機

雖然我都係

長痛不如短痛

總覺得bi最後都係鐘意番女仔

長痛不如短痛

咁Bi都好好多種嘅
係真心想同女仔一起 定係因為社會/家人影響要同女仔一起都有分別啦

長痛不如短痛

Mint pig?

長痛不如短痛

喺bi嘅情況
最後鐘意返女仔同而家就同男仔分手係有分别
有好多人(不論男女)性格心態都好差 都好唔適合拍
因為眼見啲bi會去同女拍 而忽略本身個男ex係有缺憾 再走去話啲bi唔定性 根本說不過去

總係會好驚會因為其他壓力導致佢最後同番女仔喺埋一齊
雖然我男友以前都同女仔拍過拖
根本bf-able嘅人就係需要成熟 專一 肯付出 肯遷就
淨係專一呢樣嘢已經可以忽略佢係gay定bi啦
同著個唔bfable嘅bi一齊再分手
個問題出在佢本身唔bfable 而唔係出在佢係bi

沒仔啱

長痛不如短痛

啱啊
所以您比人skip

長痛不如短痛

啱啊
所以您比人skip

啱啱喺街見到"最新灌膠專利技術"
睇咗做灌腸

長痛不如短痛

啱啊
所以您比人skip

長痛不如短痛

喺bi嘅情況
最後鐘意返女仔同而家就同男仔分手係有分别
有好多人(不論男女)性格心態都好差 都好唔適合拍
因為眼見啲bi會去同女拍 而忽略本身個男ex係有缺憾 再走去話啲bi唔定性 根本說不過去

總係會好驚會因為其他壓力導致佢最後同番女仔喺埋一齊
雖然我男友以前都同女仔拍過拖

如果可以逼到同任何人一齊嘅話
he's just not that in you

路過輕輕一推
毒撚冇人理
您係係咪想睇我十連。。。。
我。。。我。。。我。。。。。。。
我我我我有陰部
早知道你有法寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞