[地獄賽程]車迷季初屌柒鳩層討論區

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
https://lihkg.com/thread/367621/page/1?ref=ios

黎料了

好似係翻譯出事
摩佬只係話想比球員踢下逆境波
我諗佢都知依家獌踢主攻好差,打左兩場入八球,數據好睇,但係印象中好似係六球反擊,兩球死球,冇一球係靠組織入

摩狗教得就預左既啦
尼馬琴日入最尾果球
法甲水平低到

2場3goal 3assist

懦夫先會去法甲劏魚腩刷數據
尼馬琴日入最尾果球
法甲水平低到

on9, 咁多錢唔去?
尼馬琴日入最尾果球
法甲水平低到

on9, 咁多錢唔去?

法甲做球王
幾時先睇到夏神,Pedro支援達子既車
強烈要求以後打強隊用3511

Soon
強烈要求以後打強隊用3511

個三防中打強隊真係幾好j

Soon

首先解決左阿衣,卡膠呢兩條友先
尼馬琴日入最尾果球
法甲水平低到

on9, 咁多錢唔去?

法甲做球王

破ibra紀錄
希望干地會了解到幾時先出法比啦

佢不嬲都好了解
上季成日用佢做後備殺手都有貨交
上場打般尼+無人用先搵佢打正選都好合理

梗係啦唔通出Scott咩
尋晚真係士氣波 隨時係今季轉捩點

佢不嬲都好了解
上季成日用佢做後備殺手都有貨交
上場打般尼+無人用先搵佢打正選都好合理

希望齊章後干地會了解到安、亞衣、加希爾既最佳位置

安真係不了,希望Hazard快d出返黎

契仔後備,或者做跑狗is ok

lan 29歲 買個後生嘅等提升好過

贏完熱狗 西女人話唔洗買人
之後就沉哂?
https://lihkg.com/thread/367621/page/1?ref=ios

黎料了

好似係翻譯出事
摩佬只係話想比球員踢下逆境波
我諗佢都知依家獌踢主攻好差,打左兩場入八球,數據好睇,但係印象中好似係六球反擊,兩球死球,冇一球係靠組織入

摩狗嘅隊陣地進差係好難避免

輸足總、熱身賽輸、輸社區盾、輸般尼、買唔到人

應該知既
法比要半季貨仔攤全季用
上季乾爹都知呢樣野
尼馬琴日入最尾果球
法甲水平低到

有打工皇帝做 又唔洗去支那 點解唔去

佢同kante都係全場跑,傷癒嚟講算係咁啦

輸足總、熱身賽輸、輸社區盾、輸般尼、買唔到人

有啲似以前嘅車
逆境下集中力大幅提高
如果有埋熱血狗Belotti 拍住達子就正啦, 起碼多一套352戰術用

買翼好過

佢同kante都係全場跑,傷癒嚟講算係咁啦

喺歐聯證明過自己
俾啲時間佢啦
其實佢一啲都唔慢
佢推上去同標去封位嗰吓都好快

倫敦球會同舟共濟
Kane come
卡勞ching 🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞