[地獄賽程]車迷季初屌柒鳩層討論區

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
阿朗d罰球真係好撚癲
阿朗d罰球真係好撚癲

安連唯一存在價值都無埋
阿朗d罰球真係好撚癲

安連唯一存在價值都無埋

安臨走前有幾個dribbling 都唔錯,可以留係到做後備
阿朗d罰球真係好撚癲

安連唯一存在價值都無埋

安臨走前有幾個dribbling 都唔錯,可以留係到做後備

I'm good at dribble
阿朗d罰球真係好撚癲

安連唯一存在價值都無埋

左邊安射 右邊阿朗 中間雷斯怒轟
阿朗d罰球真係好撚癲

安連唯一存在價值都無埋

雷斯只負責遠過30碼果啲會好啲
佢個射法個波落番黎要長啲時間
左邊,直射位就俾埋alsonso,出波就交俾法比
阿朗d罰球真係好撚癲

安連唯一存在價值都無埋

全部牙朗唔該
安啲罰球符碌㗎咋
Andreas ChristensenLike Page
1 hr ·
Love the club, love these fans, what a win!

true bike

佢把口都轉得幾快
Mauricio Pochettino: “We were better than Chelsea. I am happy to lose that way.”

Awful, losing mentality. Very poor.

咩Better? 打mma黎計咪better囉

better咪better理撚得你
Andreas ChristensenLike Page
1 hr ·
Love the club, love these fans, what a win!

true bike

佢把口都轉得幾快

有得踢咪愛
安真係要繼續反

後半場自己撚到比人迫出界果球,真係弱撚智

人地開左波佢仲要企係度灘手
阿朗d罰球真係好撚癲

有準蠅有力度
買唔買sandro都要有後備lwb架啦屌

牙朗甘心打後備?

咩甘唔甘心姐,人地勁又勁過你,打又打得好過你有得唔甘心咩

你話好似morata比賓周依件垃圾騎住就唔甘心姐

但你唔會議阿辛斯奧比C朗騎住會唔甘心掛

睇完今場真係覺得sandro一定勁過阿朗?

放心一定勁過阿朗個問題係轉身太慢
一遇快馬收硬皮

迪加幫到
真係想朗踢多啲

要人幫就唔係好翼衛啦
Sandro係個種 類似marcelo 一個打撚哂成條左路個種
成個球壇呢類左閘3隻手指數得哂

不過我明白你個種矛盾

以前acole咁?
買唔買sandro都要有後備lwb架啦屌

牙朗甘心打後備?

達仔來到轟唔洗驚
有個比賓周更垃圾既亞衣係度

牙朗甘心打後備?

睇完今場真係覺得sandro一定勁過阿朗?

放心一定勁過阿朗個問題係轉身太慢
一遇快馬收硬皮

迪加幫到
真係想朗踢多啲

要人幫就唔係好翼衛啦
Sandro係個種 類似marcelo 一個打撚哂成條左路個種
成個球壇呢類左閘3隻手指數得哂

不過我明白你個種矛盾

以前acole咁?

如果acole生於干地年代
亞衣其實真係好垃圾,尋日球單刀比個chur左全場既bump嬴
無身位無技術無意識,淨係得射術好少少... 返法甲打泥漿足球啦
達 迪加 baka
好對板 今年big6買人都無乜水貨
呢場波最緊要係贏返士氣,買唔到人+上場2紅輸波,影響好大
講真
牙朗咁樣真係買唔落Sandro

唔駛買Sandro 啦,買隻sub 就ok
主攻翼

一直都支持阿朗繼續打正選
講真
牙朗咁樣真係買唔落Sandro

買右翼位好似緊要啲
Azp可以代踢一兩場
而Moses就真後備料

中場 RWB
最好upgrade埋安個位
放埋安

翼鋒要加多件
得夏神一件有級數
柏度當半個, 安就
達 迪加 baka

如果達>>> lkk
達 迪加 baka

如果達>>> lkk

難啦1個大把人support 1個一堆豬隊友
車 Ig story
Redknapp told Sky Sports: 'I thought he(Bakayoko) did very well, considering he has not had a pre-season. It has been difficult because there have been so many comparisons and people talking about Nemanja Matic and the importance that he has to Chelsea. 

'So, I am sure he was a bit nervous about that but I thought today, he was very composed, he was powerful, completely different to Matic. 

'Matic hasn't got the power to pick the ball up in these areas and run 40/50 yards. He is a midfield powerhouse (Bakayoko). He worked extremely hard for his team today.'

Redknapp added: 'I think Chelsea have got a good player here. Make no mistake about it. 23 years of age and I think in a few years to come, he will only get better.'
馬後炮講句
今場法比雞囂真係停得好合時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞