[LIHKG] Galgame推薦及討論區113 美少女万華鏡異聞雪おんな 4月26日発売

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咁撚仆街?
講設定,懶係要大格局又要塞人去返學,成件事勁出戲
講劇情,大大個青梅竹馬bug
講女,牙妹棒到,武士重要性低,個金毛直頭係反感
呢隻野唔係靠遙空我都玩唔完
返學係幾on9既

我主要係想聽遙空喊同叫床姐
Saga後新島既作品得花天使係玩晒,幾推薦
カルマルカ同花咲都係推咗啲岩口味既女之後就放低咗
金色一直冇玩一黎唔控金髮
二黎知有死人

青春乜乜乜除咗TE線都係垃圾
ambitious mission未玩
カルマルカ joke黎 唔玩係正確既判斷
乜乜mission計埋隱藏線都幾垃圾
推薦大家玩輪姦媚藥中毒
調色同雪碧都算係咁
好多未收皮既廠都放棄人生,八月同柚子呢d
手機驚Asmr錢易搵過出galgame
八月隻頁遊劇情正野黎,又笑得又感動到
諗起CUFFS 直頭成間鋪由galgame轉做全力出ASMR
真係短,實用但難用
美少女万華鏡異聞 雪おんな【ωstar公式】:
「美少女万華鏡異聞 雪おんな」

大変お待たせ致しました。
本日マスターアップいたしましたので
まずは速報でご報告させて頂きます!

4月26日(金)発売、
何卒よろしくお願いいたします。
#美少女万華鏡異聞

https://twitter.com/omegastar_game/status/1778650529176154399
八月幾時出新驚

我好鐘意八月臉
咁都出到preview好難捉摸
愛秘咁好賺仲同你做單機咩
時代唔同了
手機/網頁驚課幾單仲好賺過你實體驚全特
你係廠商都識做
同埋可以keep住update新內容都係優勢之一
你諗下隻game推哂D囡囡爆曬機就擺喺度
我可以keep住出新囡囡比你推
抽唔到?
連傳讚都出埋 就知冇人頂得住誘惑
https://palette.clearrave.co.jp/product/mashiro-project/
係 FHD版仲要冇任何新野
只係hcg變可動
sana版就+h sence同幾張新cg
點樣玩隻驚
我知原本隻驚無新台詞 估唔到要賺到盡姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞