沙巴亞庇遊記

352 回覆
32 Like 7 Dislike
係,果個就係我
勁,你咁都記得

拖住鬼,係,果個就係我,不過我唔有錢,窮撚一個。

但肯定我地係目標,因為我前方都有其他電單車,但佢地無事。

我係報依個,有分多人團(4x),麵包車(小d人),貴幾十蚊

我簡麵包車,但係好覺得冇咩分別,反而旅遊巴應該行車路好d ,早一日whatapps會聯絡你,當日再通知你幾點

第一站係水上清真寺,話比20分鐘係外圍你影

冇咩特別,叫打個卡

最後5分鐘到就上車,熱撚到仆街

你地要行神山既自己諗清楚
我都有印象

當年菲律賓軍隊打擊marawi,打到isis南逃,部份走左去沙巴神山,山打根一帶。連同當地某啲壞份子一齊老粒旅客,我相信我都係中左佢地伏。
人在英國
Plan一次返亞洲好大件事架
唔好笑我
咁都撞得返

最緊要巴打依家冇事
樓主去幾多日
4日 ,聽日返啦
我終於靠睇賠率中W!所以唔睇賠率唔得

之後好快又落車食布丁

之後去廁所,因為有排坐
一打開吊你老味,有諗過洗手,但係我知道d屎
尿一定乾淨過d水,放棄左

好彩食完冇肚痛
上年十月我去台灣,佢叫我渣返

之後坐粒幾鐘車,風景全部係依d,賣豬仔咁款
之後去到晚餐果到抖抖就再出發去睇猴

坐依d船仔

兩岸都係咁既植物

理想

現實就係考眼力遊戲

得d細既,冇咩大既

同埋有小小熱

之後晚餐係打邊爐,仲要得35分鐘,一定係klook評價到吊7佢
紅色榴槤

之後又去睇日落,仲靚過琴日

能成為密友總帶著愛

果到d狗唔驚人,會撩你玩

勁多

勁好天

之後最後一環,都係同睇猴果到一樣,果時差唔多全黑架啦

影出黎就幾光

由於太黑同架船係咁行,之後既相片由柏金遜拍攝

現場勁暗,好耐冇試過依個感覺,之前睇極光就係咁黑,應該用Dark黎形容

個天幾多星下,最緊要冇雲同唔係滿月

真係幾多星

經過d民居放煙花,導遊話 開齋節同新年年初一咁上下
螢火蟲就真係影唔到,導水遊會叫你唔好囉有光既野出黎,肉眼見都好多,多果d時間好似聖誕機燈飾咁,我自己就冇睇過,都幾有feel

導遊係咁叫唔好影相啦,眼睛睇啦

船頭會比訊號船尾揸船果個,前前後後都粒幾鐘
之後就坐車番去,前後用左9個鐘

行程總結我會比8/10分

以二百頭黎講唔算貴,最尾坐船特別夜晚果時,係好好feel,本身旅行就少夜遊既自然活動,有番果種歷險既感覺,依個feel日本唔會比到,雖然唔係話睇到嘩嘩聲,但係都值得報名

有klook門市

番到市區打算買d野食,去左夜市買左兩個大芒果,再行一行d衛生真係頂唔緊,我冇用

最後食漢堡包,$57 hk

都算幾足料

聽日就番香港,不過成17:00機,有冇人推介有咩行咁
上神山會涼好多
好肥美
哇 聽你講完即刻唔想去
#250 又係時候返香港

welcome back 啦,my friend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞