[Last Dance]New Orleans Pelicans 討論區 #47

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
同感
佢一向係kd身型kobe動作
不過佢今年真係慢咗好多 完全甩唔到人
肥仔有機出到 琴日有參加球隊訓練
(唔知係咪打卡影相 定係真係參與)
如果係有機會2nd round 真係有可能捱到zion出番黎
如果打得番前年果種強度 或者真係有少少機會既
西決打湖
4-2

Final 打塞
4-3

Bi final mvp
首先cj 咪再雷先有小小機. 佢繼續咁好難場場靠jose頂個g位
咪燈啦
其實近8場cj西左2場啫,個個對佢都好harsh
上年最尾咬完柴仲射球clutch 3
唔覺得大飛過到牛仔
重點係佢次次重要個場先黎手軟咁作為vet佢都幾失敗
無手感呢啲還好,但踩出界,8秒過唔到半場, last shot 唔睇鐘呢啲低級錯真心唔應該犯.佢so call po 經驗最多嗰個
上次關鍵比賽打得好係幾時
咁好近,尾幾場勇傾大腸都關鍵打好波
對勇個場算唔算
clutch time踩出界當年係拓已經衰過
last shot唔睇鐘基本上無改善過 幾季都係咁
騎狗表示nance仔爭氣
打太陽比bridges 偷波
clutch time 敢生敢雪cj
同埋佢柒起上嚟唔只無用 仲要倒米 鳩射跟手畀人fast break
好似B狗咁隱形咪算
但季尾無佢個幾場一早收咗皮 PO生性啦
佢play off 恐懼症大鑊過羅cj大哥下下負作用其實係要雪 最起碼今日咁應該已經要雪 講緊bench咁多個今日都打得好 唔係無choice
咁又無咁誇,cj 最廢係第1次同上一次po. prime 時對球隊有正向作用.都交到24,5分場

dlo 上年po 先第一次ts過50%.仲要比人追打到負作用. 唯一可取係得仲後生 26,7歲仲有反cup 機會.
Naw 好完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞