[Last Dance]New Orleans Pelicans 討論區 #47

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
and will be evaluated again in coming weeks.

= 就算過到kings都未必打到頭幾場
The New Orleans Pelicans announced today that forward Zion Williamson has
been diagnosed with a left hamstring strain. An MRI taken this morning
confirmed the injury. Williamson will be re-examined in approximately two
weeks.
咁又完左一季
又燈
仲有一場
今季比你燈死哂啦
今鋪真係last dance
打湖真係博儘哂

另外個兩巨唔生性

最後一場/最後五場
除非CJ 大哥hot hand , 如果唔係唔洗打
做雙核時cj 應該會正常啲因為呢幾年duo唔係呢個傷就嗰個抖. 做3弟適應時間都唔多.同埋bi都要攞下分.
仲有著返紅色衫好啲,呢件最高勝率. 最廢就係件halloween
聽日LAST GAME
後日
指意B狗不如指意Trey 好過
太陽贏國王(Done) +
太陽贏木狼 (Done)+
湖人贏塘鵝 (Done) +
勇士贏塘鵝
太陽贏國王(Done) +
太陽贏木狼 (Done)+
國王贏塘鵝
BI masterclass tmr
/ He came in early yesterday to get some work in./

算唔算簡接講條友依家 平時打卡番工,按章工作
冇再以前咁第一個到,自己加操
https://www.youtube.com/watch?v=_nJzki_I01Y
全力zion 又係what if. 勁係勁, 但要錫住用. 唔傷可能中距都開發到
b 狗生性啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞