馬會全職福利好唔好

539 回覆
13 Like 231 Dislike
操得太辣 密操無抖

馬仔生涯唔易做

香港賽制偏向公平

就算係馬王

成日要重磅 同其他馬跑都好辛苦

更何況其他資質平庸嘅馬⋯⋯

真係出盡奶力先贏到

分分鐘跑到爆肺
剩係做過pt投注站果啲
我果間個女經理勁撚仆街又臭串
撈左一個月唔夠直接走
8個鐘包1H
glassdoor 3.4分,好極有限啦
倒貼翻工
「精英制」呢個term真係好撚嘔心
唔好發夢啦精英
sport and leisure attendant
好老實內裡鬼撚到包雙面待遇兩面合同
呢d 係你以為同太活係自己世界
香港政府AO 同高層其實好忙
人工冇死錯人架
炒同忙好似兩樣野
一開波你問忙
同埋講真依家依個年代仲邊會自己on prem dup個system做 transaction 正路都放晒上cloud services 架啦
你覺得一個it系統仲係end to end係自己dup晒叫勁?
If you can't beat them, join them
其實同澳門賭業一樣佢地係玩勢力唔係玩能力,因為獨家生意。
其實好辛苦睇d垃圾波都要睇全場,又要成日Mon實個賠率,同全職打機一樣咁辛苦
沙田仲要冇啖好食
當年既ED 真係咁諗
所以狗會個system 真係自己既
你話係咪係囉
咁Amazon, Microsoft, Google 一定唔勁啦
馬會自己起private cloud
要玩新technology香港真係無乜公司肯比錢自己玩
肥上瘦下
請自行解讀
家人做馬會,可免費借寶馬車揸、免費借遊艇出海,包船家、香蕉船等遊戲,醫保唔係卓健,係藍十字,保額大到睇醫生唔駛問價錢,仲要全球通用,去美國醫都包,個醫保熱線係另一級別,服務超好!

其他如去馬會食飯、玩樂,去廂房等等

入職極難,未請你已經要你做好多個presentation, 過五關斬六將,入職後仍然要做好多presentation.

一年幾次豪食就少不免
我打錯左
係4千幾條
呢個transaction數馬會當尾數計
我估馬會無,以正常唔識人計
開咩垃圾波都會有人賭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞