惹官非女星林穎彤再進修小背心溫書好吸睛!童年坎坷曾隨母乞食 近年忽然富貴?

71 回覆
6 Like 50 Dislike
做美容、健康食物生意,掛個名好易氹人落疊,大把香港人蠢過豬
乜師勿師 叨專業人士光
畢咗業咪話自己港大畢業營養師
中國文化研究系
我諗無邊一科廢過佢

咁食物營養系HD 一定好過佢
好似之前有幾過TVB姐仔又係讀呢科
唔怪之得
Space讀基礎證書
同唔讀上網 Google 完出黎9 up有乜分別
仲學人扮顧問😂
仲要係最低賤既found dip
得咩
呢啲俾少少時間溫書都pass到,有咩認受性?
同啲中學生爭自修室溫書,怪怪哋
好撚想屌佢
有d興趣想知條仔同佢一齊嗰陣時經歷過d咩
點解會一同佢散咗,就即刻轉食富婆
每次上親新聞都要loop一次乞衣
其實都幾慘... 本身學歷唔高咁梗係進修呢啲證書先...
起碼有呢個心先... 歐倩怡都係慢慢由低讀起啦
唔通即刻讀到master咩
咁都要比人笑
都唔計本身家境幾悲慘...
靠自己上進又笑,釣金龜又屌,咁想點...
慘在大家都覺得佢讀張cert係搭雞棚
同埋就算大學讀營養學畢業都未必敢著件袍扮營養師
無high喎
讀營養學呢條路,唔係讀完營養學學位+深造營養師資格+正式攞埋營養師牌,只係純粹呃人嘅「營養學家/顧問」
2個明星仔...但2個都窮...應該過左一段一齊捱窮既日子...

咁覺得自己捱唔到落去...又知自己都無乜機會紅...又有個富婆睇中....咁咪..

大把女專登去自修室曬格肋底啦
得佢有格肋底咩
條仔唔算係窮啦,本身都係美國讀書,不過同而家個老婆比咪算係窮人囉
照計條仔同佢一齊嗰陣,條仔應該唔使捱窮
人地成世人都無讀過書
好撚癲
讀個垃圾廢course 都可以扮醫護人士拍片教人知識
佢知唔知醜
一個唔窮又唔係好有錢既人...走入娛樂圈...真係可以變窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞