原神(25)

251 回覆
8 Like 34 Dislike
其實崩果邊出得密唔密 明明咁好既賺錢機會 點解原會出得咁慢 其實每個細版本只出一套新skin 我覺得食相唔會話好難睇姐
崩三好密,chur 啲嘅話收錢嘅skin 一個版本三、四個,而且貴撚到仆街,收費方式分別有累積充值、累積抽卡、直購(都要成兩百幾)同埋抽(冇儲石嘅話,要課1 pack半先夠到底)
難怪崩三成年冇左短片

其實應該收購幾間動畫製作公司增加產能
日配同中配既水準相差唔止一個次元
一個僕人可以整三條片
如此可見原策劃幾重視僕人
至少又係好既C
有人whatsapp group
岩岩開始玩
申skin好淫 等緊卡池復刻
其實崩3啲女最好j 但太貴太肝棄左
37gb 我投降啦
一抽要280石
抽完人仲要抽武器
抽完武器仲要抽3個裝
之後仲要抽隻完全冇保底既輔助人偶
個角既新skin冇得直接買要抽

抽哂所有野之後
原來仲差另一隻齊哂上面所有野既角配合一齊用
所以新抽出黎果個人完全用唔到
要抽齊哂另一個角先可以用

之後過幾個月直接再出過一set勁d既角
一set = 3個
舊果set直接outdate
上面既部驟要重新黎一次

之後過多2個月就同你講
果個角+武器+裝
買月卡就會比埋你
做咩之前咁辛苦自己抽佢出黎

依家改左卡池已經好左少少,月卡黨跳着抽都可以紅蓮保級或者做升降機

我覺得崩三最L低能係雙Up過氣新手池Fake 9 新手同進階補給嗰啲過氣C唔同時Up 佢嘅輔助、輔助裝備, 結果抽完冇半年都落唔到場,真心抽嚟把鬼
4.7 應該撞正絕區零開服,抽0+0算
又要等兩個月

我部128GB完全唔夠用
有冇技能爆料?
兩隻都幾中xp
先唔講唱衰 我都有預約諗住玩哂
但係原神大世界 你都冇100%去玩哂
仲有兩款大世界去跑 一定玩到唔想玩
鳴潮仲有原神缺點都抄埋 唔太睇好
藍星至少都要兩年後
究竟仲會唔會多人玩
原神呢加都仲走下波
又有一個問題 仲要男性向遊戲
有邊幾款可以做到妮姬個種
藍色星原睇demo仲衰過原神殺手幻塔
係講緊連d角建模同最基本既動作都唔吸引
暫時唯一賣點得全女
睇佢之後點develop

鳴潮暫時得畫面
想睇長小小故事都完全冇
冇記錯之前係差到做好咗都要重新再做過
值唔值得download呢個要自己判斷

絕區零暫時睇落最多係月卡黨吊下命
競爭太大
睇唔到有咩條件可以跑出

原神之前剩係一個未出既八重櫻已經夠佢吊足上面d米衛兵一年癮
其實好難同其他apple to apple咁比較
仲有一樣野
而家已經冇wfh
真係個個都仲有咁多時間跑大世界咩
所以仲走大世界真係唔睇好
走向免洗 唔佔太多時間既偏多
仲要繼續大世界
鳴潮個大世界好細,頭幾日就可以100%,然後就係日日刷一個鐘聲骸然後打高難

玩得抽卡game,都係抽下角色睇劇情,玩活動、養成然後清Endgame等新patch

大世界一直個市場都幾大,原神跌係佢擴張到極限開始冇新人入坑,算係正常遊戲生命周期嘅下跌。

黃雞雖然技術好成問題,但美術一直都好有水準,藍星PV好令人眼前一亮。只要藍星只要兩年後出嚟嗰時有2026年嘅畫面水準,玩色色帕魯肯定有市場,甚至可以食埋原神大結局之後嗰浸水

至於鳴潮,單係三測劇情搞鐘錶把戲同刷聲骸呢兩樣嘢,我懷疑庫洛嘅策畫個腦袋係咪唔清醒而且對比戰雙,我覺得鳴潮個角色設計真係退步咗好多
崩三已經完咗啦
都唔知佢仲會放幾多資源落去
如果新手入坑真係三思
d卡池真係有榨埋最後一滴既feel
新年果時夾硬推'2.0'已經有呢個感覺
我信佢比嘅資源唔少,畢竟過場演出呢啲嘢好睇製作經費

崩三個問題都係Endgame 太肝同新玩家除非每個patch 都課幾pack, 課足半年先有立足之地,原同鐵都話可以抽個當期Up之後,除咗高難後面幾層,其他位置攞石都基本冇咩問題

但崩三石嘅大頭係終極區同樂土,一個抽完星三家八個禮拜都唔知有冇五次星三家天氣,另一個係過到劇情大後期玩先有意義,咁嘅情況新人點敢充

至於劇情,由1.5 開始成日將簡單劇情拓展得太複雜,大月下、死生律真心可以簡單輕鬆啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞