有冇人對工人有性幻想??

349 回覆
75 Like 928 Dislike
唔好咁多幻想啦,後生樣靚有身材嘅賓妹喺佢哋自己國家都係有市有價

落得嚟做工人嘅好多年紀唔細,又肥又哨又醜嗰啲

不過如果你話真係比你撞到個嫩口又幾正既,冇性幻想既就唔係男人啦
有冇得請男傭
有少少呢種傾向
中小學生/公屋仔見識邊有咁多
包膠?
3p 正
你幾千蚊請到個咁嘅質素嘅港女係你屋企做工人?
記得之前有單趁老婆沖涼,同工人食咗個快餐
T bag
係咪 屋企好鬼大 清潔唔哂
有好多寵物要照顧,又成日唔喺香港
諸如此類原因就可以
可能係佢呀媽,想個年幾大既仔結婚,所以就請個工人照顧佢,最好請個未婚,到最後就好似上一世代咁,妹仔仲意少爺一樣,娶咗佢
早2年單新聞

同埋老婆3p

老婆:sir wants you, sir likes you
入境處份form 冇講唔比
https://www.immd.gov.hk/pdforms/id407g.pdf

agent網都冇咁講
要聘請外傭,你只需要滿足兩項條件。第一個條件相對容易達到,你需要是一名香港居民。香港居民不等同於香港永久居民,只要你持有工作或受撫養簽證在香港居住即符合條件。

第二,你必須提供自己“有經濟能力”聘請外傭。簡單來說,每聘請一名外傭 ,你的家庭總收入最低總收入為每月$15,000。你亦可以提供資產證明,顯示你有足夠的資產來支付兩年合約中僱用外傭的費用。
真實新聞

兩公婆逼個工人3p

比人拉撚左
黎芷珊昨日在《晴報》專欄上引述其朋友指,有朋友夫婦育有兩名13、14歲的兒子,多年來一直聘用同一名菲傭,直至一次續約,菲傭例行身體檢查驗出感染愛滋,夫婦僱主為求安心,一家四口亦做身體檢查,竟發現兩名兒子也感染愛滋病,才揭發菲傭曾與兩名兒子發生性行為。

師兄睇路
GAY
真唔真
係,maam 叫佢配合添
問左agent
佢都話可以,話試過幾個客都係單身獨居男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞