有冇人對工人有性幻想??

349 回覆
75 Like 928 Dislike
咩黎?唔明
淫賤到,一定要口爆、中出
死假膠 屌你老母
大佬啊你唔好咁痴線啦
係好撚好砌又淫又放追撚含可以中出幫你瀨埋屎眼,不過玩apps識要小心依家好多出黎trade好多有病,好埋溝左好撚困身成日要video call或whatsapp 你煩過閪,有女有老婆既真係唔好亂溝
好渴
鐘點呀?
今日係街見到個工人姐姐
成個Lisa 咁
你唔好咁鹹濕啦
你的同事即係你
想屌賓妹
嘩,想搵返呢幾條片好耐!
我又真係見過呢類case
個老闆閪到一個點 要個工人照顧兩老
又要每日煮埋佢嗰份 但係重點係佢住得好遠
淨係要工人兩邊走 睇見都鄧個工人慘
本報向衞生署查詢是否有接報有關個案,該署回應稱,根據衞生署數字,本港過去5年共接獲5宗13歲或以下感染愛滋病病毒的新增個案,當中4宗是透過母嬰傳播受感染,餘下1宗則因資料不足暫時未能確定傳播途徑。不過,愛滋病屬自願呈報的傳染病,未知事件中兩名受感染的少主個案,有否向衞生署呈報。
少主與外傭發生性行為事件過去曾發生。08年一名13歲少年對性好奇,在家瀏覽色情影片後兩度挑逗46歲失婚印傭性交,印傭後來更3次反引誘少年發生性行為。少年其後向基督教團契組長尋求輔導才揭發事件,涉案印傭認非禮罪,判囚5個月。

https://paper.hket.com/article/619006/%E6%84%9B%E6%BB%8B%E8%8F%B2%E5%82%AD%E5%82%B3%E6%9F%932%E5%B0%91%E4%B8%BB%20%E6%8F%AD%E6%9C%89%E6%80%A7%E8%A1%8C%E7%82%BA
fayelorenzo_
呢句真

get out
見過後生仔同賓賓開房,走個陣勁閃縮
過65 計長者
好似可以請姐姐照顧自己

聽過三十幾果d 都可以請的
但要有醫生証明到自理能力(好似心理都可以)有問題
需要人照顧
如果男性老人又死左老婆個種,真係唔好請個工人比佢,實出事
屌你180磅仲係人嚟?
連登咁多練馬師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞