大快活張貼海報:為響應環保,4月22日起外賣停派即棄餐具,顧客如有需要可自費買「環保餐具包」!

360 回覆
22 Like 236 Dislike
不銹鋼2蚊?

食薯片點解要用手
就算佢係好薄嗰隻兩蚊都抵
2蚊齊架餐好抵屌
22號去買外賣先
幾低買
咁惟有當佢加價,反正大家樂大快活成日陰啲陰啲加價
就咁用手撕開舊扒啦
最環保
不銹鋼點都好用過木嗰啲
可能係煲仔飯嗰隻劣質匙羹
最平嗰啲不鏽鋼
會唔會係類似之前煲仔飯嗰種款
係咪唔買連紙巾都無
外賣買返 office 屋企食,就慳返個 1 蚊啦。除非你攞去公園食。
點解唔係減錢 係加錢
Steven 潮文啲公屋鐵兜大派用場
走法律罅,補一兩蚊買都算係一個方便嘅選項
為響應環保,豬扒會再切薄d減少碳排放,食客加10蚊可以換返正常厚度豬扒
雯雯一邊除褲,一邊屌Steven:正一死廢柴,剩係識扑嘢!
Steven: 收嗲啦八婆,一陣你爽試下唔好叫!
雯雯:喂你個死佬,戴套呀!唔撚想咇多件呀!
Steven: 有閪錢買dom 咩!搭車返工嘅錢都冇呀!買dom,你都on99!
隨即,16cm 嘅肥壯鳩一嘢捅到最入
雯雯被突如其來嘅猛鳩插到底
咩dom 呀,冇錢呀,生多件呀...
一掃而空,腦入面一片空白
剩係享受Steven 碌鳩嘅形狀
雯雯忍唔住‘’吖‘ ’咗一下
呢一下俾廢柴Steven 聽到
面帶微笑咁取笑雯雯:屌,成日屌鳩我廢... 我插你一下咋,已經忍唔住要嗌!話撚咗你爽咪撚嗌㗎啦!咪撚再出聲呀嫌三嫌四,平時都屌得我多,今日我要屌撚死你!!!
16cm 嘅肥壯鳩好快已經濕撚到去袋底
雯雯逞強一粒聲都唔出
有幾下Steven 特登大大力屌
雯雯為求力保不失,雙手um 住自己個口
Steven: 你個死臭閪,轉身!
雯雯擰轉身,推車
巨鳩磨濕鮑,Steven 用龜頭磨雯雯粒陰核
Steven: 想唔想要呀?求我吖!
雯雯:快撚啲擺入去啦仆街,忍唔住喇,想噴
Steven 又用16cm 嘅肥鳩一鳩屌入去
雯雯條腰,屎忽,出現肉眼可見嘅痙攣
不停上下抖動,Steven 大喜:死淫閪。
雯雯喺Steven 不停抽插,撞擊底下
迎來佢嘅高潮,雙腳蹬撚到直。
16cm 嘅肥鳩滑撚咗出嚟
Steven 正想中出嘅時候,雯雯高潮咗
望住成身震晒嘅雯雯
Steven 反轉雯雯個身
雙腳掛喺Steven 膊頭,抬高雯雯屎忽,條腰墊高枕頭
16cm 鳩順住陰道嘅角度一鳩插入
呢個姿勢係屌得最撚入
雯雯反白眼,脷都不自覺屌到伸咗出嚟
雯雯忍唔住叫到拆天
大家都知公屋啲隔音好撚差
尤其Steven 窮撚到閪咁
冇錢開冷氣,開埋晒啲濕鳩usb 風扇仔
打開晒走廊啲窗通下風
雯雯嘅叫床聲響徹全層
佢哋嘅街坊們落街買餸
聽到雯雯嘅呻吟
三姑六婆又討論:唉,不事生產,剩係識做愛,兩公婆一擔擔!

雯雯呢個時候已經失控
Steven 或成最大贏家
唔駛返工之餘,又可以無套屌閪!!
最後,唔駛問,Steven 肯撚定係中出
Steven 喺雯雯個閪入面泵撚咗十下左右
抽返碌鳩出嚟,龜頭𠹌住條精液絲
Steven: 幫我喺床頭拎盒紙巾嚟吖
雯雯:喺你隔離咋喎!都唔撚拎!死廢柴懶撚過閪咁!
Steven: 肚餓呀!仲有冇嘢咬下?
雯雯:你都冇撚返工,邊撚度有嘢食呀?得返一包福字麵咋,自己煮啦,我要入廁所洗閪。
Steven 一鳩攤喺床,唔撚郁。
轉個身唔小心瞓落雯雯流出嘅精液度
唔撚理,照瞓。真係懶撚到仆街。
雯雯用咗30分鐘,終於洗完殘留嘅Steven 精。
個閪又好似上次咁又紅又腫
正諗住屌鳩個死佬嘅時候見佢攤屍咁攤
真係屌佢都廢鳩事
入廚房拎兩隻公屋鐵兜出嚟
倒啲滾水,將包福字麵啪開一半兩份食

有啲咁嘅老公真係唔知前世做過啲乜。
想揮霍又可以買餐具
想慳錢/環保又可以自備餐具
幾好
萬用餐具(變形)
比夠兩蚊用完即棄不鏽鋼
唔係膠就得啦識玩
呢啲係叫唔洗比多一蚊
十分支持 睇下仲點拎返公司食
個個都返寫字樓 個個都有固定位置 收餐具係位
當然要睇間店主要係家庭客定返工客
不如食面包算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞