有咩美劇已經紅到痴線但你啱啱先開始睇?

295 回覆
110 Like 4 Dislike
modern family 算唔算
好耐之前睇PLL 個陣出到第4季 睇到第二季放棄左
GOT,我睇緊第一季,但已經做到第七,難免俾人劇透

jon snow、佢老母老豆、佢條女都會死
orange is the new black
係咪得我覺得13 reasons why 唔好睇
Hannah baker 好無理
同埋唔見左個結局
好想知最後點
無劇透下睇red wedding
果陣真係大大聲嗌唔撚係掛
我個人比較內斂 平時睇戲又好現實生活又好 發生d咩都唔會有太大反應
但red wedding真係
睇緊MODERN FAMILY

睇住幾個細路一路大個感覺好正
House of cards
Underwood

一睇就幾日追晒
同埋唔見左個結局
好想知最後點

睇到後面會好心up 唔想睇落去
同埋唔見左個結局
好想知最後點

你睇哂未? 廢事劇透你
今日睇完最尾一集 (我拒絕叫佢做結局) 好失望
american horror story
有冇人有睇american horror story
好耐以前已經係tumblr見到好多鬼妹瘋狂share
早2年先開始由第1季開始睇
又幾正 係近呢3季麻麻

暫時睇到freak show, 覺得asylum最正
我好多年前睇完第一季
不過覺得搵dl同字幕太煩(因為鐘意睇高清)
如果依家想追返有冇建議上咩網搵好?
留名
搭單問
netflix仲有咩好睇
近期大路果堆都睇曬
stranger things
3%
riverdale
better call saul
the oa
black mirror
13 reasons why
求推介

The crown
Blacklist
Designated survivor
Scorpion
Orange is the new black
Greys anatomy
好多追到就死

American horror story
同埋唔見左個結局
好想知最後點

你睇哂未? 廢事劇透你

未睇晒呀 愈後面啲劇情就愈heavy 搞到我唔敢睇落去
可能見到Hannah靚女 搞到我睇到好心up
我好多年前睇完第一季
不過覺得搵dl同字幕太煩(因為鐘意睇高清)
如果依家想追返有冇建議上咩網搵好?

rarbg
GOT 睇到第六季
唔係唔好睇 但暫時感覺overrated
Btw 樓上劇透個位 做人唔好咁黑人憎得唔得
劇透完好舒服?
知唔知GOT 總共有幾季?
醫神
同埋唔見左個結局
好想知最後點

你睇哂未? 廢事劇透你

未睇晒呀 愈後面啲劇情就愈heavy 搞到我唔敢睇落去
可能見到Hannah靚女 搞到我睇到好心up

Sorry 我係絲 覺得啲仔好正 Jeff 同 Montgomery 都係少戲份既靚仔
Got 好努力咁睇都投入唔到
仲睇緊第一季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞