(突發!!) 南早: 迪拜王子阿里原來係菲律賓搵食嘅歌手嚟!!!

724 回覆
863 Like 11 Dislike
問題係政府好明顯連background check都冇做清楚就成班衝去奶 仲要突然間取消埋成件事好難比到信心人
王子唔可以唱歌?
好簡單
D牽頭人係咪騙子其實爭議性唔大講嚟都嘥氣
但呢件中東包頭佬到底係俾人水 或者 係有份水人果件就有得八
信用欺詐師 情歌王子香港浪漫篇
不如直接黎香港出道啦
今日乜尻都唔做,剩係推王子poat落尻班柒頭面先,Gap Gap
提子呢??提子呀!!
柒撚夠未啫你班友

冇拉布冇黑暴重可以賴咩
如果依馮翁既推論,牽頭人想借貴族名氣同財力去投啟德雲巴/輕鐵,俾佢地得米就慘咯!
點解要收科?

可以考慮5月返黎上五月天演唱會做嘉賓jam歌
膠管:錢已袋
其實歌手都冇所謂,最緊要有米。
成班老千!
有預感連登又炒車
CLS 1.9m views
係咪好撚出名?

我哋有眼不識泰山
拉SCMP個黑記就啱
打左去防騙易未?
南早拉得 披露國家機密
加埋呢條包頭佬落防騙視伏器
成單野水好深.港共內部牽涉唔少人.

https://www.rfa.org/cantonese/news/htm/hk-invest-03282024153434.html
《南華早報》披露,阿里王子周三(27日)晚上出席一場私人慈善活動,幾小時後其助手發聲明,標題為「皇室香港辦公室暫緩」(Royal Family’s HK office in respite),解釋「杜拜有緊急事務需要酋長的關注」。其辦公室副主席兼首席執行官麥懿睿(Eleanor Jane Mak)指是私人事務,拒絕進一步解釋。聲明補充,新的開幕日期將在適當時候決定,希望公眾能夠理解這次「不幸的延遲」。
我地搵mirror扮菠蘿油王子呃返杜拜
咁點會唔關政府事

你受人玩 family office 係啱

但大鑼大鼓去宣傳又唔做基本 DD 就係犯錯啦
推佢翻唱夜遊杜拜
做斜槓族 (王子/歌手) 唔得嘅 邊個話王子唔可以去追夢!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞