(突發!!) 南早: 迪拜王子阿里原來係菲律賓搵食嘅歌手嚟!!!

724 回覆
863 Like 11 Dislike
香港嘅始作悀者係邊個??
翻查香港家族辦公室管理層,包括國際戰略關係總監William Tien博士,他在前日與恒生大學簽署合作備忘錄,協助恒大物色與可持續發展相關的捐獻和贊助。根據William Tien的LinkedIn資料,他報稱任職AXIS TECHNOLOGIES GROUP INC主席及行政總裁。

該公司從事區塊鏈和DeFi項目推廣、開發、管理和營銷服務。根據富途牛牛的資料,該公司在場外交易市場(OTC)買賣,截至今日市值約12.4萬美金(折合97萬港元)。

而William Tien本人的博士頭銜來自法國Horizons University頒發的「人道主義技術創新與部署榮譽博士」(Humanitarian technologies innovation and deployment Honorary Doctor

同大陸婆個 mechanical engineering in computer science 有得揮

新紮師妹 2
呢單野個阿里呃左政府幾多錢 有冇個大概
因為杜拜佬可以有一堆老婆
真係算殿下大把水係得百零友

所謂殿下都係勁流,因為國家有錢大學畢業有配屋同車
香港某些家族企業都係族內成員生bb就有錢分,但旁系一定分唔到大份

呢條友的確係旁系的電下,係菲律賓唱歌,係呃到香港班on9 ao
等政府中伏先報新聞價值更高
又唔好用英國日本嘅王族概念套入中東

首先中東人可以四個老婆廿幾個仔女,現任社拜總理就有23個仔女
咁當由1950年代發現石油,過咗80年,4代人
1950年嘅杜拜酋長生23個,1970年嗰23個又生23個就529個,1990年嗰529個又生23個就12,167個王子公王(即係依家個杜拜王子嗰代)
沈X龍拜見王子,送自傳予王子
其實佢係菲律賓歌手 唔代表佢係假王子喎
scmp問過阿聯酋領事館 話佢真係酋長嚟
除非你話領事館呃鳩人啦

btw 之前有傳聞話係阿聯酋總理侄仔
scmp另外嗰兩個source話係遠房親戚姐
個王子好撚Gay
一睇就知佢無可能喺中東撈得掂
愚人節,同班巿民玩吓啫
認真你便輸
被王室耽誤嘅歌手
dubai 300零萬人口
當中大概得1成係 native
即係30萬
用 12000 個王子計
即係每25個 native 有1個係王子
吹水作大雞棚就走唔甩
就算佢係真心 個office嗰兩個高層都99%係老千嚟
但根據領事館呢個最credible嘅source
應該真係杜拜某某遠房皇室成員嚟嘅

btw 報紙佬係judge佢唔係副總統個侄仔 唔係judge佢係咪王子
做咩個個都係咁喺度講假王子假王子
而家打個比喻就係, 如果佢係北韓人, 佢話佢姓金 = 係金仔既親戚
邊次唔好
菲律賓介紹佢係Emirati singer 阿聯酋人係菲律賓唱歌
既係王子亦係歌手 更加關注世界和平 文明進步 大家都岩無人被騙super
咪當係一個10鳩幾萬嘅王子其中一個囉,冇乜人理佢咪自己再去菲律賓唱歌
呢條友肯定係做開騙子
係唔知後面有無人操控住佢走嚟玩嘢
Anyway 水魚之都就梗
啲新聞稿笑死人
問題就係而家件事唔係咁
如果事件屬實

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞