專訪|全港第一YouTuber Emi Wong離婚看淡愛情︰唔輪到你控制

339 回覆
30 Like 399 Dislike
開公司搵真銀做訪問個look即刻唔扮鬼婆
邊度睇到係買sub?
I don't give a shit, who fxxking care!?
咪咁井底啦。你睇下佢有幾多人睇
受眾唔同,男人有幾可會睇女youtuber,冇聽過都好正常
當然Pan piano 呢啲例外
佢會考好飲好多個A
正常香港人點解有廣東話台唔睇 要睇英文先
細路女黎
唔識唔係問題
但係人地真係拿第一,自己唔識就去話條友唔出名先有問題
唔講佢d片,上年呢條女都有幫adidas做廣告
咁你唔好話唔識adidas啦掛?最多你無印象je
咪就係
都唔知兩邊有乜好屌
識咪識唔識咪唔識 每個人睇youtube習慣都唔同架啦
其實佢好多片都係講廣東話
Coffee真係谷底反彈最好例子佩服佢厚面皮得嚟又有毅力,食正第一條水教workout,唔止港女有睇,好多大陸妹同台妹都係跟住佢做workout
問過個台妹frd,佢地識coffee但完全冇聽過殘廁事件
唔明點解要衝岀嚟話唔識呢個唔識嗰個
你冇睇開呢類型嘢就自然唔識㗎啦,好岀奇咩

Btw一直以為佢同老公好sweet冇諗過會離婚
六百萬follower,你睇佢大多數影片views數少得可憐
主要係d健身片多人睇,呢d片有女show身材淨係色就得
唔洗識佢係邊個都可以跟住做
就算唔係買Sub,一定好多殭屍acc
你睇joeman 250萬sub,影片views比例都高好多
客觀講,你出返個井先
你去佢影片睇到有幾多人睇
你sort list 番most popular 果d 先
一條片2000萬views
好多台執笠都未有200萬views

笑到仆街
職人吹水 咁實用都無聊?
你又有幾 有聊
職人吹水堅勁,一個大叔玩玩下玩到top10
基本上睇佢都係睇佢嗰啲飛釘透點露Lin
竟然係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞