[皇][開季首戰] 拉科魯尼亞 對 皇家馬德里

929 回覆
8 Like 6 Dislike
sky sport 話 bale球入波 係benshitma unselfishly

佢都自私唔到,球波咁遠點射得入
sky sport 話 bale球入波 係benshitma unselfishly

終於起到sexman底
我覺得果球佢連自己做緊咩都唔知

當BALE唔係禁區個陣
細路好似仲斬左球入禁區
我心諗你唔係諗住賓周會頂贏丫嘛

跳都唔跳

佢直情係跪低,避開個波

費時俾個波省親啦 傷左就無正選踢
認真如果前面兩個係Asensio同朗,上半場應該唔止2比0

其實大家都知, 係拖舟死都唔肯咁做

下個月佢唔出bbc 都真係要迷拖舟了

不過另一方向諗既話
對弱隊出BB打番起D態都係好事, 始終成季朗,辛,ISCO冇可能打得曬
重要比賽真係最多出一隻B好(最好係唔出)

hi

聽日報紙 賓施馬助攻BALE
跟住成堆人睇新聞打飛機 精華都唔洗睇
不過大家發唔發現無左個速度型中堅班波係跌左,有華拉尼係到兩閘更加放,拉膠會多D衝前搶波截波,因為華拉尼會包晒底。

hi

6半唔係到 過黎留個名
不過大家發唔發現無左個速度型中堅班波係跌左,有華拉尼係到兩閘更加放,拉膠會多D衝前搶波截波,因為華拉尼會包晒底。

其實拿祖都好速度型

兩閘都已經好放

賓周馬果球負6助攻,本身想右腳扣左腳射

其實拿祖都好速度型

拿祖同拉膠差唔多快咋喎,其實呢場波睇得出有華拉尼嘅話會勁好多

其實拿祖都好速度型

拿祖係高空波唔夠黎啫

兩閘都已經好放

兩閘同翼冇分別
南狗開新po

Ok
70幾控球
點解好似咁險咁
70幾控球
點解好似咁險咁

BALE同賓周失撚哂
我皇踢波節奏越黎越快
好掛住朗bb

其實拿祖都好速度型

拿祖同拉膠差唔多快咋喎,其實呢場波睇得出有華拉尼嘅話會勁好多

3個中堅要輪換下,一季咁多場波
好掛住朗bb

係度
南狗開新po

Ok

唔好比條匡智狗開就得
今場波唔係到 講波都輕鬆D
南狗開新po

Ok

唔好比條匡智狗開就得
今場波唔係到 講波都輕鬆D

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞