[皇][開季首戰] 拉科魯尼亞 對 皇家馬德里

929 回覆
8 Like 6 Dislike
認真如果前面兩個係Asensio同朗,上半場應該唔止2比0
如果要大家2b入面揀一個你地會點揀

BALE

BALE囉起碼都肯回防
另一個B仆街死喇

BALE

其實兩個都。。。

其實大家都知, 係拖舟死都唔肯咁做

BALE

其實兩個都。。。

含淚投bale
當BALE唔係禁區個陣
細路好似仲斬左球入禁區
我心諗你唔係諗住賓周會頂贏丫嘛
拉科前線好快,但後防唔集中,就失兩球。皇今年的弱點係bale踢唔返起,同賓周馬不穩。

下個月佢唔出bbc 都真係要迷拖舟了
拉科前線好快,但後防唔集中,就失兩球。皇今年的弱點係bale踢唔返起,同賓周馬不穩。

拉科前面果兩個都好火爆啊

賓周都唔穩
全隊最穩係佢,場場都拉空位
拉科前線好快,但後防唔集中,就失兩球。皇今年的弱點係bale踢唔返起,同賓周馬不穩

不知幾穩定
穩定咁廢

好難
我到而家都唔會信isco拎左猩猩個正選
齊人一定死出bbc
當BALE唔係禁區個陣
細路好似仲斬左球入禁區
我心諗你唔係諗住賓周會頂贏丫嘛

跳都唔跳

佢直情係跪低,避開個波
賓周馬 不如改名做中堅賓二世啦 成日幫對面解圍

Asensio新仔咁易有正選好易自我膨漲之後就收光速收皮
唔係個個阿朗咁
係死都出賓周炆啫

好難
我到而家都唔會信isco拎左猩猩個正選
齊人一定死出bbc

如果繼續出兩隻B會係自閹
sky sport 話 bale球入波 係benshitma unselfishly
sky sport 話 bale球入波 係benshitma unselfishly

我覺得果球佢連自己做緊咩都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞