英國再放寬BNO限制 旅遊到埗英國後可在當地申請BNO visa

203 回覆
369 Like 6 Dislike
澳洲個Hong Kong stream visa根本好難,去英國好過啦

聽講
係就好呀
剪埋BC
發現香港人嘅好
我以為不嬲都可以咁添
Yes
大大個米字旗條柒頭?
林奠個英國仔
即係23條後英國政府估黎緊應該會有大抓捕 佢驚d人係香港申請唔切BNO visa就比你係英國本土先申請 原意係同當年立國安法既LOTR一樣
留喺香港咪感受到囉
班中產一黎就買幾層樓 一個移民頂十個難民
英國想收多呢d
反而後生仔係佢地眼中 根本唔係重點 你見佢唔比大學資源就知
BNO得到嘅國籍將唔會受到承認
承認你係國民先有國籍,你成句野邏輯顛倒哂。不過都啱嘅,喺呢邊想生活得快樂就要好似你咁,思維冇咩邏輯,凡事只需要訴諸盲目
縮撚左?????
唔啦去咗英國冇得上深圳玩
放寬係好嘅,不過死都唔平權
講開又講,其實英國閪嘅on9 兼懶係天真,有時真係幾撚憎佢哋。佢哋嘅世界,唔理韓國人、日本人,定好似我哋香港人,佢哋只係懶係好撚醒咁對住人哋講 Xie xie (射射),中撚晒啲支那閪大外宣嘅毒。啲英國閪一個二個為咗錢,收撚咗幾撚多支那閪學生。仲有啲英國閪好多都冇佢哋自己英國女人要,幾撚多貪支那陰道易屌,一個二個係街度唔少都有件支那雞,仲透過朋友講過幾單 case 啲英國閪畀支那雞呃晒嘅錢。但佢哋係未撚有任何警覺性,幾撚醜都梗係要搵件支那雞 (又矮,又方頭扁鼻單眼皮瞇豬眼,有啲仲四眼圓框眼鏡),究竟佢哋要on9到幾時先識醒?而家啲支那閪、中東佬、同埋有部份嘅黑人同印度人,搞到成個西方國家烏煙瘴氣,真係冇眼睇
之前旅遊入境比內政部reject 果班終於可以申請
雖然唔算太大放寬 但好過無
至少好過你 留喺香港做一等賤閪
冇人知,但見到華爲太子女孟晚舟去就跟住去
去旅行玩玩下覺得幾好直接住埋
唔係你嘅始終都唔係你
連旅行都冇資格你學咩人做英國人
你成個樣都係二等公民樣

乜你認為自己同人哋啲中產 blue blood 皇室係同一世界嘅人咩?
唔講咁遠 你拍埋個金髮藍眼白人 你話邊個高級人種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞