疑濫用職權?投訴中銀櫃台態度惡劣 職員竟說:我搞你戶口?擅自終止投訴人戶口 終生不能開戶?連份工都無埋

191 回覆
157 Like 11 Dislike
中銀冇記錯早兩年轉system
同富邦dbs一樣都伙用印度仔整嘅野
個system煩到仆街
垃圾公屋洗黑錢天水圍廢人
Connect 黃屍(公屋/ 白卡)
事主係咪諗住,只要主角係中資,全網絡世界都會一面倒幫事主。
戇鳩到你做毛定反駁隊都係智障扮黃就得嘅咩。
電子武器音波武器存在喺世上幾十年啦戇鳩
武器類嘅器材唔係用嚟攻擊人影響人身體,用嚟煮狗糧咩
似洗黑錢俾人cut多
唔啱聽就話人打手
呢度成班banker屌到你啪啪聲
平時個戶口係攞嚟買賣軍火?
定係打仗嗰期匯咗好多錢去俄羅斯呢啲制裁國家?
我試過明明個客自己柒撚咗搞到出唔到reward
點知個客complain 就要扮死狗幫個客開返個investment account再叫marketing team出返個account opening reward俾客
可以自己up 自己上去㗎嘛
診所日常出入
條數出咗去邊?
入數用咩方式入?
用戶嗰陣記唔記得每月資金流量嘅金額寫咗幾多?
資金來源地同目的地有冇變到?
我建議你答晒呢堆先好話人無啦啦封尻你戶口
出返本人同日常開支
有錢有卡
唔明你問乜
智商90?
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞