大家發吾發覺身邊好多人開始接受小米嘅產品

252 回覆
69 Like 604 Dislike
用緊小米鏡頭同視像門鐘
都算ok, 又高清,幾百蚊貨仔
但其他大型電器,都係買返大牌子好d
用緊門鐘

睇到附近個撚樣叫咩雞上門
d人幾點返工放工
吾你老母
算吧啦
師兄坐左好耐?
手機ui抄 ios
雷xx連發報會 都 "one more thing"

是但啦
真係無
屋企淨係得佢個電蘇刨 過年減價買咗兩舊水唔洗
用落同好過好多大牌子貴價貨千幾蚊剃到我損鳩晒
同樣人仔20萬計, 我會揀豐田佳美>小米蘇柒,
唔係話唔接受小米既產品, 而係唔係做嗰範既產品就無謂搞,
正如應該無人會戇鳩覺得法拉利出既T係值得買,
尿袋應該冇得避
以前追post啲人話就算外國牌子都係貼牌/用中國design嘅嚟整
小米、華為、聯想
係比較有實力既_國科技公司
其他唔睇好
美的都唔野少
超級Apple 配件廠,d lightning 線用極都唔爛
白色家電我覺得格力既品質係好過美的,
不用小米垃圾,大把野好過佢點解要用?
最尾個句笑出黎
科技差咁遠
咁都幻想到出黎
格力好似冷氣勁?
但我分體又寧願用三菱
其他美的外型靚d
非小米嘅尿袋咪又係淘寶貼牌垃圾
仲危險過小米
空氣清新機、水煲最常見
小米的確好正
小米家品真係唔錯的,電話就唔好啦,所有android底都係垃圾
我前內部人士
冇話小米差喎
不過事實真係唔係人人用小米尿袋
而小米尿袋已經係最抵玩嘅小米產品
如果咁都唔揀小米
其他產品會揀小米嘅可能性自然大幅下降

所以我只係想回應返 唔係人人都有小米㗎
我唔係反駁緊你只係順便補充句

實有人用Apple Samsung Sony啲大廠尿袋嘅

但同時又有班人買啲劣質貼牌垃圾,唔買小米就以為自己好醒
無,樓主可以切柒
佢指超越apple 既係銷量,唔係技術 ...

不過你講得好啱,一分錢,一分貨,不過佢d 家電有本事做人半價,1/3 價,但功能只係差唔係好多 ...

其實佢聰明在,有時有d 高級傢電,佢最頂級既技術同功能係好小普通人用得著 ...佢只要做一個一差不多,奄割版既電器,價錢平一大截就可以屌打市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞