海洋公園:水上樂園非常繁忙,呼籲遊客其他日子到訪

175 回覆
184 Like 40 Dislike
又話鼓勵香港人留港消費,而家多少少人入場又呀支呀左
真心唔明啲人點解仲去屎水樂園,啲水由開幕到依家都冇換過,親眼見到啲細路係個池入面屙屎

海洋公園水上樂園黑幕
https://lih.kg/3662101
去咗迪士尼
呢班撚樣日日就係間公屋入面上連登
屌呢個屌果個
最鍾意笑鳩香港人係黎生
然後靠老豆老母含撚如苦咁搵錢養到肥肥白白
再上黎鳩講自己 fg 50K
同時又話香港搵錢要北上洗
本地消費就智商稅
到人地蝕錢
又笑鳩管理不善唔識賺錢
多唔多人
比生意你做就做唔切

去第二度玩水

Throughput 頂唔住
賺條撚?

短視到仆街
咁整左個系統個客會多左既
Damn睇嚟我平時去嗰啲肯定唔正常無人排
平時去係唔洗點排一黎天氣熱二黎佢又賣廣告話有執復活蛋換禮物遊戲,點知太多人d蛋唔夠貨柒到要人交返d蛋殼出黎但個場最後d蛋都係無曬
個d禮物好垃圾
活動低鳩能
係今日真係好多人,明明知紅日,又天氣轉熱,仲唔開耐d
一開波又無人流管制
今日去真係旺到阿媽唔認得
唔知聽日同後日點
已經咁遠 仲要收50蚊一粒鐘泊車
海洋公園水上樂園黑幕
https://lih.kg/3662101
大人屙就唔會?
29度 體感33度
你真係柒嫁
死口唔認
屌比人擺咗上枱
為免比人話trust me bro
想搵返個舊PO出黎

但搵咗好耐都搵唔到
最後得呢個page可以證明我無講大話
https://www.weekendhk.com/weekspecial/%e6%b5%b7%e6%b4%8b%e5%85%ac%e5%9c%92-%e6%b0%b4%e4%b8%8a%e6%a8%82%e5%9c%92-%e5%89%8d%e5%93%a1%e5%b7%a5-%e7%88%86%e6%96%99-js09-cc-1417408/11/

另外懷疑OP有比錢去消滅負面消息
用Copilot明明生成過程見到內容有大便、皮膚敏感、水質差呢啲keyword
結果話唔方便討論呢個話題
嗯? 你咁當解釋左架啦? 無point又要搶last reply會唔會仲柒啲呢?

再講一次,你水上樂園掌握左一堆數據,天氣、假期、仲要自己攪活動搵傳媒宣傳
你仲收呢個價錢計唔到會爆場? 咁唔恥笑得?

復活節可以加收節日特別收費你唔做,延長時段你唔做,仲有更多的策略可以做我都費時喺度講,學你話齋我又唔係佢營運經理 (其實呢度你又係一個基本邏輯錯誤,乜一個人的職位同佢能力必然掛勾架咩柒頭)
香港個海洋公園咁廢,日本同佢係唔同次元
係咪要搵wally
連登 > 公海 > 連登source
你睇清楚左新假期source係咩先
復活節假期節日特別收費,做咗又講搶錢
所有嘢有得俾你睇咋喎
大時大節啲嘢加咗價,大把人屌㗎啦
人哋就係計咗爆場先會咁講,你條戇鳩仔就一直喺度九唔搭八
呢個世界所有樂園如果爆場都係會講已經爆場或者做人流管制
你呢啲人真係做又仆街唔做又仆街
呢個時候先最應該去,可以淨著泳褲個身體畀四五個後生女肉體貼到實,碌鳩扯到行晒貼住佢哋個閪佢哋仲繼續笑笑口,個頭一入水就有無限閪水供應,即時飲咗兩啖即時有如初戀奶閪嘅感覺返晒嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞