男仔係咪一定對肌肉腳嘅女仔冇興趣

234 回覆
205 Like 39 Dislike
其實都係睇人,個個人口味都唔同,(如果你個樣正正常常嘅話)性格先係最重要。

講緊係小腿肌喎 個個男人都想要又長又瘦

唉係腳腕好幼但小腿肌好大 搞到側面睇係突左舊嘢岀嚟 平時行路 拮高腳舊肌都好顯眼

痴線呢d先正,仲要著高踭鞋谷起果舊肉,見到都想奶
pmed
絲打姓陳?
參半參半口廿
好心天生大pat大脾粗就去做gym練pat啦 呢啲天賦黎架 練完出黎個線條會靚好多
1· 睇全身比例
2. 睇樣
好核突囉 想嘔

Thick-fit
咪撚再睇磅數做人啦 磅數低但成身啲肉鬆泡泡有咩謂?
一磅肌肉同肥肉已經好撚大分別 唔好盲目覺得女仔就一定要100磅以下 得閒係連登開post講咁耐 不如身體力行去做gym 所有butt workout都可以上網搵到 有啲仲可以做埋abs同背位 令線條更靚
發覺有D腳肌既女仔反而短裙好好 睇
其實佢朋友對小腿肌睇落都唔係太大舊 只不過佢腿短 佢高返5-10cm成件事應該唔同哂
尋晚跑步
見到條女好fit

即係追住佢黎跑
收兵收到咁撚明顯
成班厹出晒黎

唉係腳腕好幼但小腿肌好大 搞到側面睇係突左舊嘢岀嚟 平時行路 拮高腳舊肌都好顯眼

因為你唔識用大腿行路

點用?

巴打果斷
其他野幾好,小腿肌肉突出黎好勁即扣50分

巴打果斷

我未試過同身邊d fd撞type , 我覺得正果d佢地覺得我為民除害

正到

我覺得呢個角度幾正
其實有肌肉唔緊要,最緊要係啲肉同對腳嘅比例要啱
試下行路跑步唔好用咁多小腿力,用多啲pat pat 後面嘅肌肉,可能會好啲
高既話無咩問題,個人好矮既話就差的
真肌肉可以 肥肉就算 可以一齊做運動
你都幾賤下 明明自己問問題連張腳相都唔敢放 驚自爆就放個fd 你肯定現實生活入面都係啲冇義氣嘅背叛狗
甲組腳咁

痴線呢d先正,仲要著高踭鞋谷起果舊肉,見到都想奶
pmed

唔撚係呀
谷起成對男人腳咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞